Vanaf deze datum is Netflix-serie Ozark weer te zien

Ozark
Zit je er klaar voor?

Mooi. NĂș is de tijd om het eerste seizoen van Netflix-serie Ozark nog eens terug kijken. Je hebt een maand de tijd, want Netflix heeft bekendgemaakt dat Ozark seizoen twee vanaf 31 augustus te zien is op de Amerikaanse streamingdienst.

Het eerste seizoen verscheen in 2017 en werd zeer positief ontvangen. Genoeg reden voor Netflix om er een tweede seizoen aan vast te knopen. De aankondiging dat er een tweede seizoen ging komen was eerder dit jaar en nu hebben we dus een datum. Ozark seizoen 2 bevat 10 afleveringen.

Check het verhaal van het nieuwe seizoen hieronder.

Ook in het langverwachte tweede seizoen volgen we Marty Byrde en zijn familie terwijl ze zich in de duistere onderwereld van een gevaarlijk drugskartel bevinden. Nu Del er niet meer is, stuurt het misdaadsyndicaat zijn meedogenloze advocaat Helen Pierce naar de stad om de dingen door elkaar te schudden, op een moment dat de rust in het leven van de Byrdes leek terug te keren. Marty en Wendy worstelen met het vinden van de juiste balans tussen hun familie en de snel escalerende gevaren veroorzaakt door hun relaties met de power-hungry Snells, het kartel en hun nieuwe sheriff, Ruth Langmore. De inzet is nog hoger en de Byrdes realiseren zich dat ze all in moeten gaan vooraleer ze eruit kunnen geraken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *