Vanaf nu anoniem chatten op BlackBerry Messenger

BlackBerry Messenger
BlackBerry komt met een update voor zijn berichtenapp. Vanaf nu is het mogelijk om anoniem berichten te versturen.

De hoogtijdagen van BlackBerry zijn al een tijdje voorbij. Waar het telecombedrijf nog in september 2013 een poging deed om BBM (BlackBerry Messenger) aan de man te brengen door de app uit te brengen naar Android en iOS, kwamen concurrenten Whatsapp en Facebook met veel meer updates voor de berichtendiensten Whatsapp en Messenger. Dit neemt niet weg dat BBM nog vele actieve gebruikers telt en dat de app nog ondersteunt wordt door BlackBerry.

Anoniem chatten komt in de vorm van Private Chat. Een aparte vorm binnenin de berichtenapp die de profielfoto en naam verbergt. Zo is de pin het enige wat je weet van de persoon. De berichten worden niet opgeslagen of gearchiveerd maar verdwijnen na een tijdje automatisch.

Om gebruik te maken van de Private Chat-functie zul je moeten dokken. Voor ongeveer een euro per maand ontgrendel je anoniem chatten. De update is HIER te downloaden voor iOS. Android gebruikers klikken HIER. BlackBerry gebruikers dienen minimaal BlackBerry 10 te draaien voor deze update. Zij kunnen HIER terecht.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *