Vanavond is het beste tijdstip voor online daten

Kijk ze eens blij zijn dan.
Ten minste, dat zegt een onderzoek van Lexa.nl.

Zit je ook zo eenzaam te kniesoren na Sinterkerst en nieuw? Volgens de Nederlandse datingsite is vanavond rond 20:42 de kans het grootst dat je een date vindt. Elk jaar is er in januari namelijk een behoorlijke piek in nieuwe registraties op de site, met als hoogtepunt vanavond.

Waarom dat zo is kan de site niet verklaren, maar het zou volgens mij wel eens wat te doen kunnen hebben met goede voornemens. Daarom wordt je ook op tv en op straat plat gebombardeerd met reclames voor diëten en sportscholen. In januari 2013 waren er op de datingsite dan ook 30% meer registraties dan het maandgemiddelde in het jaar daarvoor. Ook dit jaar verwachten ze een instroom van vers bloed.

“We merken dat singles na de feestdagen direct een goeie start willen maken in het nieuwe jaar. Het dubbele aantal registraties op één dag is echt een behoorlijk hoog aantal. Singles maken op deze dag simpelweg meer kans om een potentiële date te vinden.”

Stefan van den Berg, Managing Director van Lexa.nl, ziet het rooskleurig in voor singles dit jaar. En mocht het nou echt niet lukken, dan kan je altijd nog alternatieve ontmoetingsplaatsen op het internet vinden, alhoewel je daar misschien wat minder kans op succes hebt.

(Via Dutchcowboys.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *