VanMoof onthult snelste fiets tot nu toe en dit kost het

VanMoof onthult snelste fiets tot nu toe en dit kost het

VanMoof onthult snelste fiets tot nu toe en dit kost het

Het Nederlandse VanMoof heeft de V gepresenteerd. Een fiets in de high-speed bike categorie met een flinke topsnelheid.

Voor de fietser met serieuze haast. VanMoof gaat zich nu ook in de categorie van high-speed bike bemoeien. Met de nieuwe VanMoof V heeft de Nederlandse fietsenfabrikant een waar paradepaardje in huis. De specificaties liegen er niet om.

De e-bike kan afgesteld worden met een topsnelheid van maximaal 50 km/u. Dan gelden er natuurlijk andere regels dan een gewone e-bike. Zo is een helm verplicht, ook moet de fiets van een kenteken voorzien zijn en dien je op de weg te rijden in plaats van op het fietspad.

VanMoof V

VanMoof V

VanMoof heeft de V uitgerust onder andere tweewielaandrijving, voor- en achtervering, dikkere banden en een nieuw frame. Typische snufjes van het merk zijn ook op dit model te vinden. Zoals Turbo Boost, Kick Lock voor sleutelloos vergrendelen, automatisch schakelen en Theft Defense.

VanMoof V

Ties Carlier, medeoprichter van VanMoof, verwacht dat dit type fiets de tegen 2025 scooters en auto’s in de stad volledig kan vervangen. Eind 2022 verwacht VanMoof de nieuwe V e-bike te gaan leveren. Prijzen beginnen bij € 3.498,- voor de elektrische fiets. Het is wel een verwachte prijs, die wellicht nog kan veranderen als de daadwerkelijke release dichterbij komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *