Veilige ‘sexting’ met officiële Pornhub app

Maak NSFW pics die SFW worden met de app
Als je het doet, doe het dan veilig!

Met de app Trickpics wil Pornhub je helpen om de selfies die NSFW zijn, te veranderen in selfies die wel SFW zijn. Je kunt de app zien als een soort Snapchat voor naaktheid. De app is gratis te downloaden in de App Store en op Google Play.

In de app zijn er stickers en animaties beschikbaar om je genitaliën te verbergen op een sexy of grappige manier. Er zijn momenteel ook 15 filters waar je uit kunt kiezen en Pornhub belooft dat dit er meer gaan worden.

[gv data=”33c9teC2Q0o”][/gv]

Trickpics is geen echte Snapchat kloon, aangezien je deze app alleen kunt gebruiken om je genitaliën te verbergen. Je kunt de foto’s wel via de app delen via andere messaging apps, voor je vrienden en liefjes.

Je hoeft je gelukkig niet te registeren om gebruik te mogen maken van de app. Je kunt met Trickpics aan te gang zodra hij geïnstalleerd is. Je kunt met de app foto’s maken of een foto uit je galerij importeren. Volgens Pornhub is een selfie verandert in een manier om jezelf te uiten. Het zijn essentiële zelfportretten van individuen. Daarbij horen allerlei poses, inclusief de naakte selfie. Maar helaas blokkeren social media websites, zoals Instagram, deze naakte selfies nog steeds. Vandaar deze app.

Daarnaast kun je een Pornhub premium trial winnen door een foto te bewerken met Trickpics en deze te uploaden op een social media site. Daarna hoef je alleen maar Pornhub in de foto te taggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *