Venom: Tweede trailer toont het brute monster

Auteur: , Geen reacties
Het monster werd eindelijk getoont

Het monster is ein-de-lijk los.

Er was veel kritiek op de eerste teaser van Sony’s antiheldenfilm Venom. Waarom? Het titulaire monster zat er verdorie helemaal niet in! Dat zit nu daarentegen wel snor, want Tom Hardy toont zijn duistere kant in deze eerste volledige trailer.

Niet alleen zien we in de tweede trailer meer van hoofdpersonage Eddie Brock, maar tevens krijgen we een inkijkje in de reden waarom de spierbundel overgenomen wordt door symbioot Venom. Wat blijkt? Het verhaal zal inderdaad de kant opgaan van een psychologische thriller. Geen gek idee, omdat Venom uiteindelijk een soort eigen persoonlijkheid is en de controle heeft over een menselijk lichaam.

Maar een superheldenfilm (of antiheld, in dit geval) zou niets zijn zonder een stevige portie actie. Ook dat lijkt na de onderstaande trailer wel goed te komen, want Venom’s zwarte tentakelachtige… eehm, dingen, maken pap van slechteriken. Uiteindelijk lijkt het verhaal het over een andere boeg te gooien dan de meeste superheldenpulp: Brock probeert in eerste instantie goede dingen te doen met zijn krachten, maar zal ontdekken dat hij geen controle heeft over het monster.

Tot slot zijn fans nog steeds benieuwd hoe Sony het gaat oplossen met deze stand alone film. Venom is namelijk altijd een iconische schurk geweest in het Spider-Man-universum, maar omdat de rechten van Spidey van Marvel zijn en Venom dus van Sony is, moet Tom Hardy de last van zowel het monster als verwachtingen van fans gaan dragen. Hier lees je meer over de conflicterende interesses van Sony en Marvel.

Venom komt op 5 oktober uit in de bioscoop. Meer toffe superheldentrailers checken? Hier vind je de brute Deadpool 2-trailer. In dit artikel check je de nieuwste Avengers-trailer.

Screen @SonyEntertainmentPicturesEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).