Verander iedere muur in een touchscreen met deze projector

Auteur: , Geen reacties
Touchpico

Met de TouchPico verplaats je met een druk op de knop het touchscreen van je smartphone naar een muur. Je hebt er alleen wel een pennetje voor nodig om het te laten werken.

De crowdfundingcampagne voor de TouchPico is nog maar net van start gegaan, maar er lijkt genoeg interesse te zijn voor de kleine projector. Ieder scherm dat kleiner is dan 80-inch projecteert hij moeiteloos op iedere muur. Een speciale stylus dient vervolgens als input-apparaat. Iedere keer als de punt van de stylus het oppervlakte raakt, worden er infraroodsignalen verzonden naar de projector.

White board en presentaties
In de praktijk lijkt de TouchPico vooral handig te zijn om je smartphone te transformeren naar een white board of een manier om je presentatie te laten zien. Uiteraard kunnen alle Android-apps ermee afgespeeld worden, maar wij zien ons nog geen complexe games spelen met enkel een pennetje als hulpmiddel. Bovendien moet je er op letten dat de schaduw van je arm de stylus niet blokkeert.

Speakers en ventilators
Omdat de draadloze projector het beeld van je Androidtoestel streamt, gebruikt de TouchPico geen CPU-kracht. Wel zijn er twee speakertjes en een ventilator ingebouwd. De batterij houdt het volgens TouchJet 45 minuten vol voordat hij in een stopcontact moet worden gestopt. Als je de IndieGogo campagne steunt, kun je een TouchPico voor 350 dollar (€260) kopen. De uiteindelijke winkelprijs komt waarschijnlijk op $500,- te liggen, wat omgerekend op zo’n 372 euro uitkomt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).