Verander je iPad in een extra monitor met Duet Display

Auteur: , Geen reacties
Duet-Display

Is het scherm van je Macbook of Mac soms net iets te klein? Dan kun je met deze app je iPad in een handomdraai omtoveren tot extra monitor.

Als je veel werkt op je computer kan een beetje extra schermruimte nooit kwaad. Geef je Twitterfeed een permanente plek in je gezichtsveld, of gebruik het om meerdere documenten en video’s naast elkaar te weergeven.

Duet Display maakt dit mogelijk door een bijbehorende app zowel op je Mac als je iPad te installeren, waarna je ze alleen nog met een USB-kabeltje met elkaar moet verbinden.

Duet-Display

USB-verbinding en touchscreen
Deze USB-verbinding is nodig om de verbinding zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Een tweede scherm met vertraging is immers bloed-irritant. Een leuke bijkomstigheid van het feit dat je tablet een extra monitor wordt, is dat je het touchscreen ervan nog steeds kunt gebruiken om documenten te openen of te sluiten.

De Duet Display-app kan ieder moment uitkomen op deze website. Daar kun je jezelf ook inschrijven om een eenmalig bericht in je mail te krijgen als de app te downloaden is. Duet Display werkt met alle Macs, iPads (vanaf iOS 5.1.1) en iPhones (iOS 5.1.1).Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).