Verander je selfie in een ‘Imoji’ en verstuur ze via iMessage

Auteur: , Geen reacties
De Imoji-app

We kennen allemaal de emoji’s: grappige smileys die bloedirritant zijn bij overmatig gebruik. Maar nu is het ook mogelijk om je eigen hoofd om te toveren tot een zogenaamde Imoji.

Via de Imoji app kan je een foto kiezen uit je camera roll of ter plekke een foto maken. Daarnaast is het ook mogelijk om een foto te importeren van het web en deze te gebruiken als sticker. Vervolgens plaats je ‘m in het sjabloon en heb je een eigen Imoji. Als je je Imoji wilt verzenden, sleep je hem naar de cirkel die je in de app ziet. Simple as that.

Je zelf ontworpen Imoji’s komen standaard afgeschermd in de app te staan. Ben je zelf heel erg fotogeniek en wil je andere mensen ook van je hoofd laten genieten, dan kun je de stickers ook openbaar maken. Je kunt binnen de app dus ook zoeken naar de openbare stickers van andere Imoji-gebruikers.

De zelfgemaakte Imoji’s zijn op dit moment alleen via iMessage te versturen. Het lijkt erop dat daar misschien wel snel verandering in komt, aangezien de app in korte tijd aan populariteit wint.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).