Vergeet Kickass Torrents en installeer Popcorn Time als app

Popcorn time is terug als app
Met deze app download je heel makkelijk je favoriete films naar je telefoon.

Het wordt steeds lastiger goede torrentsites te vinden. Kickass Torrents is al weer een tijdje gesloten en de dagen dat je heel relaxed met Popcorn naar je favoriete film kon kijken, liggen ook al weer een tijdje achter ons.

Nou niet helemaal want via de Playstore kun je Popcorn Time downloaden. Sinds 4 november staat de app in de Playstore. Installeren gaat heel eenvoudig. Als je de app opstart zie je meteen een aantal populaire films als je daar op klikt heb je twee opties: kijken of downloaden.

De optie kijken werkt niet, maar de optie downloaden wel. Let op! Het downloaden van auteursrechtelijk beschermde films in Nederland is illegaal. Als je op een film klikt, gaat het downloaden meteen beginnen. Nadeel is wel dat je telefoon snel volzit met een paar blockbusters. Voordeel is dat je bijvoorbeeld in het vliegtuig kunt kijken.

De app wijst je voortdurend op het gevaar van downloaden via Popcorn en biedt tegen betaling een vpn-verbinding aan. Het is echter niet noodzakelijk om die te gebruiken.

Wij hebben de app getest (in de lucht in een A380 die boven de oceaan vloog) en de films komen soepeltjes naar binnen, inclusief Nederlandse ondertiteling. ALs je je afvraagt hoe je zo’n film nou afspeelt op je tv, overweeg dan eens de aanschaf van een Google Chromecast.

Anders dan je misschien zou denken is The Pirate Bay nog steeds springlevend. En dit zijn 5 alternatieven voor Kickass Torrents.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *