Vergelijking: Alle OnePlus 7-toestellen naast elkaar

Hoe verhouden ze zich tot elkaar
De OnePlus 7, OnePlus 7T, OnePlus 7 Pro en OnePlus 7T Pro naast elkaar.

Voor het eerst in de (toegegeven nog niet zo lange) geschiedenis van OnePlus komt het Chinese merk met een viertal toestellen in een serie uit. Vandaag leggen we de vier toestellen naast elkaar.

Het is duidelijk dat OnePlus alle gaten tussen een instapmodel en de premium eindbaas heeft willen vullen met de diverse line-up van de 7-serie. De OnePlus 7 is ondanks de relatieve grootte de kleinste in de line-up en mist gelijk ook het meeste. Het instapmodel is best wel zacht geprijsd, maar mist hier en daar nét dat beetje extra wat de Chinese prijsvechter ooit de ‘flagship killer’ kroonde.

De rest van de 7-serie is behoorlijk gelijkwaardig op de meeste vlakken. Het grootste verschil zit hem in de 12GB RAM, bijvoorbeeld in de McLaren Edition en natuurlijk de ietwat verbeterde Qualcomm Snapdragon 855+ tegenover de gewone Snapdragon 855.

Mocht je een echte fotomaker zijn, dan zit je ook wel gebakken. Okay, de OnePlus 7 mist een derde ultrawide camera, maar de hoeveelheid megapixels is over de gehele breedte respectabel. De Pro-varianten hebben daarbij nog een sexy pop-camera voor selfies, in plaats van een notch.

Voor een uitgebreide kijk in de meest recente line-up van OnePlus zit je op Apparata goed. Zo hebben we een eigen review voor je van de OnePlus 7T, OnePlus 7 Pro en OnePlus 7T Pro.

[table “252” not found /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *