Vergelijking: Crash Bandicoot op PlayStation One vs PS4

Auteur: , 4 Reacties
Crash Bandicoot

Ziet de nieuwe versie er goed uit?

Sony werkt aan een remake van de ultieme klassieker op de allereerste PlayStation. Ik heb het natuurlijk over Crash Bandicoot. Afgelopen weekend deelde Sony de eerste gameplay trailer van de opgepoetste game en YouTube kanaal Cycu1 vergeleek de beelden van de remake met de klassieker.

Het verschil is goed te zien en het lijkt bijna een gloednieuwe game. De klassieke levels, muziek en gameplay verraden echter dat je met de oude game te maken hebt. Het spel zal Crash Bandicoot: N’Sane Trilogy gaan heten en zoals de naam al doet vermoeden bestaat de remaster uit drie klassiekers. De game zal ergens in 2017 in de (digitale) winkels komen te liggen. De verschillen tussen de klassieker en de remaster check je hieronder.4 reacties

Tjonge jonge jonge…. Zitten PS4 (pro) eigenaren hier echt nog op te wachten ?
@turbobrick: als playstation 4 pro eigenaar niet direct. Maar denk toch ik hem ga kopen als die uit komt want, op de playstation 1 vond ik het altijd wel een grappig spel. lekker simpel gewoon even ontspannen met een game waar je niet direct veel bij hoeft na te denken.
@turbobrick: Zodra deze uitkomt direct aanschaffen!! Mogen ze met meer spellen doen !!
@rdamnn: Ik zit er niet op te wachten. Heb een PRO voor grafische wondertjes en niet voor games die ik 15 jaar geleden ook al kon spelen.
Leuk dit soort remakes voor een uurtje en dan ben je het alweer zat.
Nostalgie is enorm overschat in mijn ogen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).