Vergelijking: Fallout 4 op de PS4, Xbox One en PC

Auteur: , Geen reacties
Vergelijking: Fallout 4 op de PS4, Xbox One en PC

Vandaag komt de langverwachte game Fallout 4 uit. Maar op welke hardware komt dit meesterwerk van Bethesda eigenlijk het beste tot zijn recht?

Ruim zeven jaar na de release van Fallout 3 heeft gamestudio Bethesda eindelijk een opvolger gepresenteerd. Vanaf vandaag ligt Fallout 4 in de winkels, dat grote schoenen heeft om te vullen, want door velen werd Fallout 3 gezien als één van de beste games ooit. In Fallout 4 komt je terecht in een post-apocalyptisch Boston, 200 jaar na een nucleaire oorlog. Het spel begint op de dag dat de bommen werden gedropt, op 23 oktober 2077. Het personage van de speler schuilt op die dag in Vault 111 om 200 jaar later weer te op het vasteland te verschijnen.

“Framedrops, framedrops never change”
Digital Foundry heeft de PC-, Xbox One- en PS4-versies naast elkaar gelegd voor een vergelijkend warenonderzoek. De PC is met een Core i3 4130 en GTX 750 Ti niet bepaald hign-end te noemen, maar weer het spel opvallend goed te draaien. Dit in tegenstelling tot de consoles, die regelmatig framedrops tot ver onder de 30 fps laten zien. Check hieronder de verschillen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).