Vergelijking: iPad 5 vs iPad Mini 2

iPad 5 vs iPad Mini 2
Nu we de onthulling van de iPhone 5c en iPhone 5s achter ons hebben gelaten is het voor de fanboys tijd geworden om uit te kijken naar de volgende nieuwtjes. Namelijk de onthulling van de nieuwe iPad en iPad Mini. Hier zie je beide tablets alvast naast elkaar.

Onlangs lieten we jullie al een vergelijking zien van de behuizing van de iPad 5 met de huidige iPad en ditmaal is die behuizing vergeleken met die van de aankomende iPad Mini 2.

Op onderstaande foto’s is duidelijk te zien dat de iPad 5 het design van de iPad Mini overneemt. Het is allemaal wat hoekiger geworden en de randen rondom het scherm zijn dunner geworden. Ten opzichte van de huidige iPad wordt de iPad 5 zo’n 12,5 centimeter smaller.

De foto’s die we hier zien zijn gepubliceerd via Sonny Dickson, iemand die wel vaker exclusieve nieuwtjes heeft met betrekking tot Apple. Opvallend is dat de iPad Mini 2 en iPad 5 ook even dik lijken te zijn.

Zeker weten we het niet, maar het lijkt voor de hand te liggen dat noviteiten van de iPhone 5s zoals de A7 processor en vingerafdrukscanner ook hun weg zullen vinden naar de iPad.

[lg_folder folder=”Apple/0_Gelekt/iPad-5-vs-iPad-Mini-2/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *