Vergelijking: iPhone 11 Pro Max vs iPhone XS Max

Weinig verschil
Nieuw vs oud, 11 Pro vs XS Max.

Apple heeft tijdens hun jaarlijkse keynote in september de gloednieuwe iPhone 11-serie aangekondigd. Het vlaggenschip van de vlaggenschepen is daarbij de iPhone 11 Pro Max, de directe opvolger van de iPhone XS Max. Maar is het het waard om voor een gloednieuwe iPhone Max de gaan dit jaar?

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom de iPhone 11 Pro Max een toffe aanschaf is, zoals de triple-camera-set-up, ‘de krachtigste CPU ter wereld” en de verbeterde batterijduur. Desalniettemin ziet het er op papier niet uit alsof Apple gigantische veranderingen heeft doorgevoerd voor de elfde generatie iPhones.

Zo zijn het formaat, de displays en alle grote features nagenoeg gelijk. Ook de stappen in opslagruimte (wederom niet uitbreidbaar) zijn identiek, de biometrische beveiliging is net zo beperkt en zelfs het design is nauwelijks veranderd.

Wel mogen we benadrukken dat het op het gebied van RAM, CPU, GPU, snelladen en wat betreft camera flink vooruit is gegaan. Hieronder de volledige vergelijking van het oude en nieuwe Max-model.

[table “247” not found /]

Lees ook: Lachen tijdens de lunch: iPhone 11

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *