Vergelijking: OnePlus 7 Pro vs Samsung Galaxy S10+

Vergelijking: OnePlus 7 Pro vs Samsung Galaxy S10+
De vers onthulde OnePlus 7 Pro, of de paar maanden oude Samsung Galaxy S10+ die je nu wellicht met een korting kunt aanschaffen?

Deze week presenteerde OnePlus de 7-reeks in vorm van de 7, de 7 Pro en de 7 Pro 5G. In dit artikel focussen we ons op het vlaggenschip die voorlopig het belangrijkste is voor het merk en dat is de 7 Pro. Met indrukwekkende specificaties en een scherpe prijs heeft de concurrentie een moeilijke aan OnePlus.

Het scherm van deze smartphone is voor een groot deel gelijk aan de Galaxy S10+, al gaat OnePlus nog een stapje verder met het ontbreken van een notch én de toevoeging van 90Hz. Natuurlijk heeft de Galaxy S10 ook weer zijn sterke kanten, zo zal de liefhebber van foto- en video weer sneller kiezen voor de Galaxy S10+ die een betere camera heeft. Check hieronder een theoretische vergelijking tussen de OnePlus 7 Pro en de Samsung Galaxy S10+.

Let op: we hanteren hier de adviesprijs. Het kan zijn dat in de praktijk de prijzen dichter bij elkaar liggen door middel van kortingen in het geval van de Galaxy S10.

Lees ook: Vergelijking: Huawei P30 Pro vs Samsung Galaxy S10 Plus

[table “242” not found /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *