Vergelijking: Samsung Galaxy Note 8 vs iPhone X

Welke van de twee krachtpatsers gaat winnen?
De twee dure maar krachtige machines nemen het tegen elkaar op.

De strijd der titanen is losgebarsten. Eerder dit jaar topte de Samsung Galaxy S8 al de iPhone 7. De vlaggenschepen van respectievelijk de Zuid-Koreaanse en de Amerikaanse fabrikanten nemen het in de onderstaande vergelijking tegen elkaar op.

Hoewel de Note 8 voor geen goud op zou kunnen tegen de hype die de iPhone X genereert, loopt het kwa specs relatief gelijk op. Hoewel de benchmarks wel wat uiteenlopen zou het voor de onverschillige gebruiker uit kunnen komen op twee aspecten: De prijs en de grootte van het scherm.

CoinStortingstijdBloktijd (bevestigingen)
Nano3 seconden3 seconden (1 bevestiging)
Stellar Lumens5 seconden5 seconden (1 bevestiging)
Skycoin10 seconden10 seconden (1 bevestiging)
Ripple10 seconden10 seconden (1 bevestiging)
Lisk30 seconden10 seconden (3 bevestigingen)
Gas1 min, 40 seconden20 seconden (5 bevestigingen)
NEO1 min, 40 seconden20 seconden (5 bevestigingen)
IOTA2 minuten2 minuten (1 bevestiging)
Verge2 minuten, 30 seconden30 seconden (5 bevestigingen)

Nog op zoek naar een tablet? Hier vind je de vergelijking van alle iPad’s bij elkaar. Ben je meer op zoek naar een vergelijking binnen het Samsung-topsegment? Check dan hier de vergelijking tussen de Galaxy Note 8 en de Galaxy S8+.

34 reacties

 1. Kom op jongens, wel serieus een vergelijk doen.

  Scherm resolutie bij de X is 2436-by-1125. Helemaal geen UHD maar een 2014 resolutie.

  Fingerafdruk scanner bij de X ? De hele wereld weet inmiddels dat het niet zo is.

  Erg slecht Yannick !

 2. Ik weet nog wel een paar zaken die kopers bij hun beslissing meenemen.

  Fast Charging: Note: ja, Iphone X nee tenzij je een adapter met kabel koopt voor samen Eur 90,-
  VR support: Note ja Iphone nee
  S-Pen: Note ja Iphone nee
  DEX-achtige oplossing: Note ja Iphone nee
  UItbreidbaar geheugen: Note ja, Iphone nee
  NFC: Note ja Iphone nee
  Iris scanner: Note ja Iphone nee
  Headphone jack: Note ja Iphone nee
  HDR for Netflix en Youtube: Note ja Iphone nee
  Thems: Note ja Iphone nee
  Multi-window: Note ja Iphone nee
  PRO mode camera: Note ja Iphone nee
  2 koptelefoons aansluiten: Note ja Iphone nee (bluetooth 5)
  Secure folder: Note ja Iphone nee
  Front facing camera auto focus: Note ja Iphone nee

  • @nomennescio:

   Fastcharging : mee eens maar absoluut geen overstap reden

   Vr suport : iphone kan ook in kartonnen doos .. vr zie ik amper gebruikt en zie meer in ar in een mobiel aparaat

   Spen : iets uit jaren 90 ….

   Dex : iphone 4 kon al aan de monitor … muis voor iphone 2015 … toetsebord kennen we allemaal. Zowiezo nog nooit in de praktijk dex voorbij zien komen

   Uitbreidbaar geheugen : voor mij niet nodig. Heb geen 3000 fotos die ik dagelijks bekijk … en leef in 2017 dus weet hoe de cloud werkt ( stack = 1000gb GRATIS )

   NFC : langzaam meer open .. maar moet zeggen dat ik het nog nooit gebruikt en gemist heb

   Iris niet nodig op X … het verplichte kijken bij face id kan zelfs uigeschakeld worden om alleen het 3d model van je hoofd te gebruiken. Is sneller en nog steeds veel veiliger dan touch id.

   Jack : over 2 jaar komt geen high end smartphone met jack meer uit. Goede en goedkope draadloos beschikbaar … tientallen miljoenen mensen gebruiken zonder probleem het verloopje. 1 miljoen klagen steen en been dat oude trchniek niet weg mag

   Hdr : gewoon hdr10 hoor en netflix is een gezocht argument. Ten eerste ligt het aan netflix … ten 2e zal het niet heel lang duren voordat ze het uitrolllen ( doen ze ook al op nieuwe apple tv )

   Thems … lekker belangrijk en non argument om aanschaf niet te doen

   Multi window : mee eens .. zou handig zijn maar niet meer dan dat ( nooit gemist maar wel een wens )

   PRO mode camera : eerst maar eens kijken hoe de plaatjes van de x gaan worden en dan kijken of pro mode zo’n enorm gemis is. Geen reden om te kiezen voor de note

   Koptelefoons … tjezus … 2 koptelefoons … ik neem een note

   Secure folder : iphone is secure …

   Auto focus : nog nooit een onscherpe selfie gehad op een iphone

   nope nope nope … ik ga nog steeds voor de X …

   • @dgh74: inderdaad , geen van deze dingen zijn belangrijk voor 90% van de smartphone gebruikers , willen gewoon een toestel dat goed werkt , zonder problemen synchroniseert met de andere toestellen in huis zonder 10 derde partij apps nodig te hebben , minsens 4 jaar updates krijgen , ongevoelig is voor virussen en na 4 jaar nog geld waard is !

     • @gorre: Je geweldige Icloud is maar liefst 5GB groot, dus je kan extra betalen voor 50GB wat ook al niet veel is als je bezig gaat met fotografie.
      200GB is wederom duurder.

      Maar leg mij eens uit hoe je dan eenvoudig en snel 10 GB aan foto’s op een hardschijf oid overzet naar je Iphone of Ipad …. Eerst dat met een computer naar de cloud en dan die allemaal weer selecteren en dan weer copieren ?

      Je IOS fotorol werkt niet eens met mappen in mappen … Je ziet ook dat folder in IOS in weze 1 lange stream van foto’s zijn. Een map in een mao maken, bijv in de map vakantie de mappen 2017 en 2016 en 2015 gaat niet.

     • @turbobrick: via eender welke browser op eender welke pc ga ik naar icloud en sleep ik foto’s en documenten van de cloud naar pc en omgekeerd

      Mappen in mappen bij foto’s heb ik zelf niet nodig , staan automatisch per locatie , gezicht of tijdstip in de fotrol , ik vindt dus eenders welke vakantiefoto in minder dan 10 seconden

      Je bent blijkbaar een iPhone hater , goed voor u , ieder zijn gedacht maar breek dan niet de andere produkten af waar blijkbaar miljoenen mensen van overtuigd zijn dat het de beste is anders zouden ze het geld er niet aan uit geven

     • @gorre: per locatie en op gezicht werkt wellicht met foto’s van de laatste jaren gemaakt op een smartphone maar anders werkt dat absoluut niet.
      Je moet dan zelf aangeven tot welke groep ze behoren.

      Of staan al je bestanden op de computer ook in 1 map door elkaar heen ?
      Nee natuurlijk niet.

      Apple hater ?

      Ik was eerder een Apple eigenaar dan jij waarschijnlijk en heb nu al mijn 4e Ipad. Dat is ook de reden dat ik weet wat goed werkt en wat niet.
      En het uitwisselen van bestanden is niet iets waar IOS erg goed in is. Zeker niet zonder een snel netwerk want even 10GB aan data overzetten duurt best lang.

     • @turbobrick: Tja , ik draai al mee van iPhone en iPad 1 maar hier gaan we niet over touwtrekken
      Ik heb in foto’s ook allemaal submappen met foto’s vakantie A , vakantie B, trouwfeest ,… zonder problemen kunnen aanmaken , noemt daar gebeurtenissen , en ja , je moet er zelf de foto’s inzetten maar dat moet je altijd doen , foto’s nemen , selecteren en in gebeurtenis plaatsen , de uitleg vindt je op het internet
      Via icloud drive zet ik grote bestanden over zonder probleem , kan idd we effe duren maar kan op de achtergrond gebeuren

      Als de zaken die jij opnoemt zijn zaken die 90% van de Iphone of Note gebruikers nooit gebruiken en dus ook niet missen , Android is beter in dit , ios beter in dat
      Feit is dat alles wat Apple in een telefoon zet ook goed werkt , niet zoals andere merken het er snel inproppen en dan tot de vaststelling komen dat het niet werkt

      Je gaat het nu ook zien , binnnen 2 jaar heeft geen enkele smartphone van de topmerken nog een vingerscanner ,iris scanner of audiojack

     • @gorre: ja net zoals dat ieder apparaat in 2017 een USB C poort zou hebben volgens Apple en daarom alleen nog maar Usb C op de MBP plaatse.

      Dit jaar zowel de nieuwste Iphones als Ipads beiden nog met de inmiddels bejaarde Lightning poort.
      Fastcharge kan, maar dan wel middels een USB C poort en dus wederom een adaptor en een fatsoenlijke lader die je ook mag kopen.

      Ja, je hebt gelijk bij Apple werkt alles direct goed … Nadat je 1159 voor een 64GB versie betaald en dan wederom 90 euro om snel te kunnen laden. Iets wat andere toestellen al jaren out of the box kunnen zonder een enkel probleem.

 3. Vr suport : iphone kan ook in kartonnen doos .. vr zie ik amper gebruikt en zie meer in ar in een mobiel aparaat
  >> 1 miljoen Gear VR gebruikers hebben live het concert van Coldplay gezien. Ziekenhuizen gebruiken het, auto industrie gebruikt het, NBA zendt wedstrijden uit en VR, Barcelona gebruikt het in de opleiding, verkeersscholen gebruiken het in de opleiding, leger van de UK gebruikt het bij de opleiding van tankbestuurders. Wil je er nog 100?
  https://www.engadget.com/2017/08/09/coldplay-vr-concert/

  Spen : iets uit jaren 90 ….
  >> Hahahahahah…. vandaat dat de Note zo enorm populair is en zoveel iphone eigenaren doet besluiten over te stappen. Lees de fora op de grote youtube tech kanalen.

  Dex : iphone 4 kon al aan de monitor … muis voor iphone 2015 … toetsebord kennen we allemaal. Zowiezo nog nooit in de praktijk dex voorbij zien komen
  >> Hahhaha.. wat een onzin kraam je uit. Je hebt dus geen idee wat DEX is. Dat is duidelijk. DEX is de toekomst. Een doorsnee computer gebruiker kan met DEX net zoveel als met een pc. PC kan de deur uit. Lees eens wat DEX is en kan.

  Uitbreidbaar geheugen : voor mij niet nodig. Heb geen 3000 fotos die ik dagelijks bekijk … en leef in 2017 dus weet hoe de cloud werkt ( stack = 1000gb GRATIS )
  >> Wel? 4K video op 60 fps. Enig idee hoe snel je GB’tje op je iphone OP zijn :). Ga je daarna 4K streamen via LTE en je Cloud? Enig idee hoe snel je databundeltje op is? Kan je LTE verbinding dat wel aan? 4K op 60 fps? LTE op de ipones zijn niet zo goed zoals bekend.

  NFC : langzaam meer open .. maar moet zeggen dat ik het nog nooit gebruikt en gemist heb|
  >> Nee omdat je het niet hebt gebruik je het ook niet en weet je ook niet wat je er allemaal mee kan.

  Iris niet nodig op X … het verplichte kijken bij face id kan zelfs uigeschakeld worden om alleen het 3d model van je hoofd te gebruiken. Is sneller en nog steeds veel veiliger dan touch id.
  >> 3D werkt niet. Hebben honderd miljoen mensen van kunnen genieten. Iris scan werkt WEL. 🙂 Daarbij is de Irisscan veruit de meest veilige manier. Nog vele malen veiliger dan een hoofdscan.

  Jack : over 2 jaar komt geen high end smartphone met jack meer uit. Goede en goedkope draadloos beschikbaar … tientallen miljoenen mensen gebruiken zonder probleem het verloopje. miljoen klagen steen en been dat oude trchniek niet weg mag
  >> Vandaar op ELK Apple draadje een regen van klachten van iphone users die helemaal klaar zijn met Apple en overstappen naaar de Note 8. Headphone jack weg, home button weg, fingerprint scanner weg -> iphone user weg 🙂
  Ga eens een middagje reacties lezen, ook op Apple draadjes. 🙂

  Hdr : gewoon hdr10 hoor en netflix is een gezocht argument. Ten eerste ligt het aan netflix … ten 2e zal het niet heel lang duren voordat ze het uitrolllen ( doen ze ook al op nieuwe apple tv )
  >> Apple TV? Bestaat niet. Het is Apple voorzetkastje. Apple heeft geen TV. Om het voorzetkastje te kunnen gebruiken heb je zoals bij alles van Apple een Samsung high-end oplossing nodig. In dit geval een Samsung tv. 🙂

  Thems … lekker belangrijk en non argument om aanschaf niet te doen
  >> Onnozel antwoord. Het is zoals met alles een optelsom van factoren die iemand een keuze laat maken. Leg 100 iphones op een rij en jij pikt de jouw er niet uit. Leg 10000 S’8 op een rij en ik pik de mijne er blind uit 🙂

  Multi window : mee eens .. zou handig zijn maar niet meer dan dat ( nooit gemist maar wel een wens )

  PRO mode camera : eerst maar eens kijken hoe de plaatjes van de x gaan worden en dan kijken of pro mode zo’n enorm gemis is. Geen reden om te kiezen voor de note
  >> Je hebt dus ook nu weer geen idee waar je het over hebt. Lees eerst eens wat de PRO Mode inhoudt.

  Koptelefoons … tjezus … 2 koptelefoons … ik neem een note
  >> Twee koptelefoons. Samen naar Netflix kijken zonder dat je omgevng er last van heeft. TWEE bluetooth speakers waaronder 1 voor lage tonen.

  Secure folder : iphone is secure …
  >> Wederom geen idee waar je het over hebt. In 2015 nog zijn IOS en MacOS zij nin 2015 nog uitgeroepen tot meest kwetsbare Operating Systemen ter wereld. En die title kregen ze niet van de eerste de beste instantie 🙂
  Januari 2016: Apple’s
  https://www.hackread.com/apples-os-x-most-vulnerable-software-of-2015/
  http://www.zdnet.com/article/iphones-most-vulnerable-among-smartphones/

  Auto focus : nog nooit een onscherpe selfie gehad op een iphone
  Dus jouw ipone maakt een scherpe foto ook als is out-of-focus? Really?
  Ook nu zeg je maar weer wat 🙂

  • @nomennescio: DGH is een Apple fan boy die keer op keer de plank mis slaat.
   Ik heb het steeds bij het rechte eind en dat met voorspellingen maanden ver vooruit.

   Het draadloos laden zou nooit komen voor de iphone op de conventionele manier, nou dat hebben we gezien.
   Fingerreader in las verwerkt en ook dat hebben we inmiddels gezien.

   Zoals ik al zei destijds, veel van hetzelfde en van trendsetter naar trend volger !

   En je hebt gelijk, de Facial ID gaat niet werken. Werkte niet onder de ideale omstandigheden op de Apple presentaties en gaat in de praktijk ook niet foutloos werken, echt niet, om maar te zwijgen over de trage snelheid waarmee het gaat.

   Apple blinkt nu alleen nog maar uit in hoge prijzen, steeds minder gemak en een gebruiker die een vertrouwt iets moet inleveren voor alternatieven die minder functioneren.

   Van Magsafe tot Touchid, tot 3.5 mm jack, tot nep Fast charging en kansloze NFC.
   De achterstand is steeds groter en de smoesjes zijn altijd hetzelfde:

   – hack (security)
   – behoud van waarde
   – heb ik niet nodig

   • @turbobrick: Apple fanboy huh … 90 euro voor snelladen is schandalig. Home pod is nutteloos. Mac met touchbar is supermooi maar veel te duur … Belachelijk dat 4K nu pas komt op Apple TV4 … en zo kan ik doorgaan. Dus ben echt wel kritisch.

    Helaas voor jou is mijn lijstje 3 keer zo lang voor android en zijn telefoon modellen.

     • @dgh74: De I watch is ook belachelijk. Het is niet de batterijk maar het design wat hem de das om doet. Kermis gehalte is enorm hoog en als een fatsoenlijk ogend horloge zal het nooit voldoen vanwege het vierkante scherm en de meeste mooie digitale klokjes zijn rond. In een vierkant scherm houd je dan een priegel horloge over.

      LG en Samsung doen dat al jaren beter.
      Doe daarbij een prijs van een leuke Smartphone en je hebt iets wat de meeste mensen niet graag kopen. Dat het verkoopt is logisch want Apple Fanboys kopen alles en ook dit.
      Maar daar waar je veel mensen met een Iphone ziet zie je de Iwatch zelden in gebruik.

      Een fitbit of die van Garmin is dan een veel betere keuze idd.

     • @turbobrick: weer een anders discussie. Vierkant is perfect op een polscomputer. Kermis zie ik niet. ik vind een wandklok op mijn pols kermis. En die donald duck wijzerplaat is bedoeld als een gimmick. Net als een pratende eenhoorn op de X . Gaat om wat mogelijk is. Moet je doorheen kunnen kijken denk ik.

      Heb de fitbit charge 2 … 169 euro … ziet er uut als kermis. Afschuwlijk. Maar funtioneerd verbazinwekkend goed en gaat 4 dagen mee. Uit testen blijkt dat de AW beter registreerd dan charge 2 … veel beter … maar no way 18 uur.

  • @nomennescio: tjezus gaan we weer.

   VR : Nogmaals kan iPhone ook ( MAAR samsung is beter door resolutie ). I had het over AR in een MOBIEL apparaat . Jij hebt het over vaste toepassingen voor VR. Heb nog nooit een VR bril op straat gezien .. en ga ik echt niet met me meeslepen. Zal beter worden in toekomst en laat is meer processor kracht voor nodig. ook mijn PSVR ligt te verstoffen door te weinig titels. Het is NOG een gimmick. Slechts voor thuisgebruik. Dan neem ik ook een thuis ervaring ( PSVR / RIFT of die van HTC ) … maar voor mobiel … nope nope nope.

   Spen: kan handig zijn voor bepaalde mensen … maar niet voor 99.9% van de mensheid.

   DEX : kraamde geen onzin uit. Gebruik je geliefde google.Doorsnee computer gebruiker heb je het over. Vent dan neem je een willekeurige high end smartphone. connectie met monitor en een BT toetsenbord. Of een iPad met toetsenbord. Prima doorsnee te computeren hoor ( tekstverwerken / internetten / mailen / games ook steeds mooier ) … Welkom in 2017

   Uitbreidbaar geheugen : Wie heeft het in godsnaam over LTE. Ik upload mijn foto’s en video’s op de achtergrond zodra ik wifi verbinding heb .. AUTOMATISCH ( 90% van de tijd in 2017 ). Je moet eens een cursus ” the cloud ” volgen. Ben je ook geen 100000 foto’s kwijt op je 512GB kaartje wanneer je telefoon gejat word. Ow en van die fotos heb je er 99000 niet gezien in de laatste 10 jaar.LEKKER NUTTIG. En dat het langzaam upload … SO WHAT .. merk er niks van. Van mij part een maand voor 100 high res foto’s. So what .. op achtergrond en na een maand veilig en overal toegankelijk. Nieuwe bestandsformaat op iPhone reduceert video 40% en foto 50% … Dus kan genoeg 4K kwijt zoals IK het gebruik.

   NFC : eens … zei ik al .. gebruik het niet .. maar heb nog nooit gedacht ” had ik nu maar NFC ”

   Iris scan : Gelukkig weten miljarden mensen dat de misser tijdens demo juist was zoals het zou moeten. Alleen jij hebt onder een steen gelegen. Iris is NIET het veiligst. Bij de S8 een hele rel geweest ( Google maar weer eens )

   Jack : ja mensen zoals jij en turbobrick wakkeren het aan op fora. iPhone 7 is de best verkochte iPhone volgens mij. Apple is niet de enige inmiddels zonder jack. Draadjes in trein huh .. jup .. veel iPhone draadjes ook .. omdat de meeste mensen geen probleem hebben met het verloopje. En geen blue tooth … Dan kijk je net zo selectief als je googled.

   HDR : Wat is dat voor zwaktebod antwoord ?? Typisch fandroid geneuzel omdat je je gelijk niet krijgt. Ik HEB een samsung TV …. Werkt voor geen meter … langzaam en niet lekker met AB. Handgebaren is slecht werkende gimmick .. en kleine rel geweest met camera op tv in combinatie met privacy ( google maar weer eens ). Gewoon netflix met HDR op mijn apple tv 4 straks .. snel en simpel

   Thems : eeeeew ik leg mijn iPhone nooit tussen 100 andere … sorry slimmerd … geen reden om een note te kopen om hem tussen 1000 andere te leggen …. Misschien handig in parenclub .. maar daar kom ik niet …

   Pro mode : Dat is toch het instellen van sluitertijd / witbalans etc etc etc etc. Diezelfde zaken die mensen op een compact camera van 400 euro ook niet meer gebruiken in 2017 ( staat 99.9% van de gevallen op auto ). dus ja eerst kijken hoe de “auto” foto’s zijn van de X. Waarschijnlijk prima want 99.99% van de mobiel bezitters gebruikt auto ( alle merken ). Voor die 0,01 % van de iPhone bezitters die het toch willen aanpassen … prima oplossingen in APP vorm sinds IOS 8

   Koptelefoons : eeew ik ben niemand tot last en heb je het nu echt over 2 volwassen mensen die met 2 koptelefoons op samen op 1 6inch schermpje een serie gaan volgen ??? Tjeezus man … doe ik wel lekker thuis .. samen op de bank …. straks met HDR10 via apple tv.

   Veiligheid : kom onder die steen en GOOGLE. Leuk die linkjes uit 2015 … maar daartegenover kan je miljoenen linkjes vinden over android en virus en hack en ondersteuning en wormen en keyloggers etc etc etc etc

   Autofocus .. nope werkelijk waar nog nooit een onscherpe selfie gehad … sorry

 4. @turbobrick: ik sprak dan ook over iPhone uitrusting en niet over Mac, de concurrentie is veel groter in de smartphone wereld en daar worden ook de meeste dingen gekopieerd

  Snel laden en (niet zo draadloos) laden bestaat inderdaad al langer bij de concurrentie maar het eerste heb ik niet nodig , geraak makkelijk mijn dag door op 1 acculading ( 30% over ’s avonds) en het 2de vind ik zinloos omdat je niet kan verder werken als hij oplaadt , tijdens feestjes kan ik tijdens het muziek streamen gewoon verder werken ipv hem op een matje te leggen , tijdens de nacht staat hij in een dockingstation

  Echt draadloos laden is een adapter in de stekker in de muur steken en 3 meter verder in de zetel wordt je telefoon opgeladen maar dat is nog toekomstmuziek

  • @gorre: Met het draadloos laden zoals nu kan je wel verder werken want zodra je hem oppakt stopt het laden en werk je verder, en zodra je hem terug legt gaat het laden verder.
   Als je dat met een kabel moet doen dan moet je die 80x per dag steken of het snoer eraan houden.
   het feit dat Apple hiervoor gekozen heeft zegt genoeg, het is gewoon handig. Zelfs in een moderne auto zit dat ipv dat geklooi met een kabel.
   Opladen en naar je headset luisteren met je adaptor werkt sowieso niet, met draadloos weer wel.

   Jij steekt hem in een dock ? In leg hem neer, 3x raden wat ik blind in het donker altijd werkt ….

   30% over op je iphone ? Ja als je 30 minuten belt per dag en 4 sms berichten dan red je dat wel.
   De diverse Fora staan vol met mensen die een smartphone wel gebruiken waarvoor deze is en die halen de dag niet.
   Is geen fabel, is al jaren zo.

   Kijk, er zij n ook mensen die prima uit de voeten kunnen met een 16GB model … En die vinden 64+ GB onzinnig. Ik denk dat de marktwerking genoeg zegt.

   • @turbobrick: ja , zal ik een liedje zoeken en opzetten , dan 2 minuten neer leggen , terug liedje opzoeken…. en hoeveel automodellen hebben al een draadloze lader , 4 of 5

    In 2017 zijn headsets bluetooth

    Als ik slaap hoef ik mijn telefoon niet uit de dock te nemen , ’s morgens als ik opsta gaat het licht aan

    Ik gebruik mijn IPhone 6 echt wel veel , tientallen oproepen voor het werk , sms , foto’s , facebook , kortom waar een smartphone voor dient , en ’s avonds nog een uurtje joggen met runkeeper en bluetooth oortjes

    Kijk , ik ben duidelijk een Apple fan , jij niet , hier stop ik dan ook mijn de pro’s en contra’s op te noemen want geen van beide gaat hier winnen
    Tot een volgende discussie

    • @gorre: Kom eens uit je kelder en ga eens naar buiten. Kijk eens in het openbaar vervoer en dat zie je dat Bluetooth headsets minimaal zijn.

     Nogmaals, lees de fora er eens op na, en dan zie je dat de Iphone 6 ABSOLUUT niet sterk is qua stamina. Het feit dat jij het wel red zegt meer van jou dan over de rest van de users.
     Dat jij er happy mee bent is prima, dat wilt niet zeggen dat het op dat punt een prima apparaat is.

     • @turbobrick: ik zit denk ik meer buiten dan jij en zie heel veel bluetooth oortjes en headsets en voor u is draadloos laden een must maar als het op oortjes komt ga je ineens voor een draad
      En ik kan evenveel fora vinden waar ze het tegendeel zeggen en de samsungs afbreken en zo blijven we bezig
      Ik heb met niets van Apple problemen en wil er het geld voor geven samen met miljoenen anderen
      Apple verkoop elk jaar meer Iphones dan Samsung al hun modellen samen , ook de goedkope , zegt genoeg
      En nu stop ik er mee , doei

     • @gorre: Klopt, als ik wil laden wil ik geen gekloot want laden hodu voor mij in dat de accu vol raakt, en met fast wireless chargen (Ja, dat heb ik met mijn Samsung) bereik ik mijn doel.

      Als ik een hoofdtelefoon op heb dan wil ik kwaliteit, en sorry hoor maar je Bluetooth Iphone oortjes die geven NIET de kwaliteit die ik gewend ben met mijn Vmoda headset.
      Bovendien red je het ook niet met welke Bluetooth Bose set want BT heeft quality loss.
      Dat in tegenstelling tot BT met APT-X wat Apple natuurlijk niet ondersteund en je dus niet de beste kwaliteit hebt.
      Doordat ik waarde hecht aan kwaliteit en een fijne headset ben ik afhankelijk van draad, geen issue. Kan ik ook op een normale manier hem bedienen en ook het volume veranderen ipv wazige voice commando’s.

     • @turbobrick: Kom jij wel eens in een trein met zulke beweringen ??

      Over snelladen …. gister toevallig getest met mijn 7. 1% had ik .. snel naar de kabel …. 32 minuten later 42% …. en snelladen is 30 minuten 50% … nah niet super schokkend en ga ik niets extra voor uitgeven .

      Kijk is het 30 minuten en VOL … prima …. maar zoals het nu is geen echte meerwaarde ( en ja sneller is beter natuurlijk )

     • @dgh74: Het gaat erom dat het snelladen sneller is en dat die optie keihard geld kost.
      Dat jij het nu snel vind laden is prima maar het is pas snel genoeg als het 1 seconde duurt (fantasie), simpel zat. Men wilt dus de snelste manier mogelijk als het ff kan, en daar mag je dus voor gaan betalen.

   • @turbobrick: Apple heeft ervoor gekozen om MEE TE GAAN MET DE VRAAG van de MASSA ( en dat voor een fanboy huh ).. en voorbereiding op Star-wars laden.

    NIET omdat het nuttig is … soms denkt de massa ” dat wil ik ” maar is het onzin omdat de massa niet denkt..

    Ik heb het voor je getest ….. zo zielig ben ik ( zal het maar vast zeggen ) … het kost me 1 a 2 tellen om een kabel in mijn iPhone te prikken. EEN a TWEE TELLEN ! Kabeltje erin .. gewoon te gebruiken … en ga op de bank zitten. Kabeltje altijd bij de hand. Kga echt niet met een matje slepen. Compleet nutteloos.

    Meeste mensen redden het een dag en s’nachts in de lader. Net zoals ik .. op dockie ( 1 tel ) en laden maar. Persoonlijk red ik het vaak niet en moet ik s’avonds een half uurtje tijdens eten aan de kabel. Jij loopt naar je laadpunt en legt hem er op. Ik loop naar mijn kabel en steek hem er in ( de kabel in de iPhone that is 🙂 )

    Ik ben 1 seconde langer bezig dan jij per dag … dat overleef ik wel bro

    • @dgh74: Laad plateau’s heb je op de vaste plaatsen.
     Kabel blijft NOOIT op 1 plek liggen en door het gewicht verplaatst die makkelijk e moet je zoeken met je ogen, hoe dan ook. Nu leg ik hem erop (de vaste plek) en klaar.
     Gewoon veel makkelijker.
     Als je wat met je fone wilt doen is de kabel nooit een issue, connectie verbroken. Als jij weg wilt lopen moet hij er weer uit.
     Uiteindelijk is het erg fijn dat in en uitprikken wat niet meer nodig is, en het is altijd beter voor welke port dan ook.
     Je ziet ze steeds vaker in meubels, auto’s en ga maar door. Nooit meer gedoe en kabel breuk of wat dan ook.

     Hoe lang heb je al Apple producten ? Dan weet je dat die kabels niet het eeuwige leven hebben. Ja die gaan gewoon stuk.

     Mooie optie en als je het niet wilt dan doe je het niet. Ik smap dat het moeilijk voor je is want met Apple ben je niet gewend dat je keuzes hebt 😉

     • @turbobrick: nah we zijn het eens over het vaste punt … en kabel er uit is 1 tel. Wat heb ik aan een bank met draadloze lader ? Ligt ie plat … liever bank met usb … gewoon doortypen spelletje doen of bellen met 2% juice 🙂

      Draad kapot ? Nope man … heb samen met
      Mijn vrouw alle iphones gehad vanaf de iphone 4 … plus ipad … plus macbook air …. plus apple tv2 …. plus ipodje … plus airpods.

      Nog NOOIT iets kapot gegaan of probleem.

      Ik meen het … geen fanboy bril geen leugen … NOOIT … behalve 1 dode pixel in mijn iphone 7. Naar apple store en 10 mins later naar buiten met nieuwe ( zonder apple care ) … NOOIT een kabel kaduuk. En ik rol ze op.

      Laten we het erbij laten … jij ziet het nut … ik zie het niet … punt 🙂 … even goeie vrienden XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *