‘Vergeten film’ naar Netflix, bekijk de eerste trailer

Auteur: , Geen reacties
'Vergeten film' naar Netflix, bekijk de eerste trailer

De Amerikaanse streamingdienst pakt de handschoen op.

Er liggen tal van projecten in de stoffige kasten van Hollywood. Ideeën die door allerlei redenen nooit van de grond zijn gekomen. Zo ook The Other Side of the Wind. Bijna 50 jaar geleden werden de eerste plannen gemaakt om het verhaal te verfilmen. De opnames namen jaren in beslag en de film is nooit afgekomen. Na bijna 50 jaar pakt Netflix de handschoen op en inmiddels is de eerste trailer vrijgegeven.

The Other Side of the Wind is een verhaal van regisseur Orson Welles. Vorig jaar kreeg Netflix de rechten in handen voor de titel en daarmee werd de productie eindelijk afgemaakt. De film vertelt het verhaal van een regisseur die aan zijn comeback werkt. Een film in een film, zo zou je het kunnen stellen. De opnames waren tussen 1970 en 1976, nu is de titel eindelijk klaar.

Deze week is de première tijdens het filmfestival in Venetië, Italië. Vervolgens verschijnt de titel in enkele bioscopen. Uiteindelijk is The Other Side of the Wind vanaf 2 november te zien op Netflix. Check de trailer hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).