Verken Eindhoven Airport via Google Street View

Eindhoven Airport Google Street View
Om het leven van reizigers een stukje makkelijker te maken heeft Google vandaag de binnenkant van een groot aantal vliegvelden en trein- en metrostations op Street View gezet.

Zo kan je voor vertrek al precies uitzoeken hoe je door het doolhof kan manoeuvreren. Helaas is in Nederland voorlopig alleen Eindhoven Airport vastgelegd door de camera’s van Google, maar andere vliegvelden en grote treinstations zullen ongetwijfeld nog volgen.

Buitenlandse vliegvelden die zijn vastgelegd zijn onder andere Gatwick, Barcelona (El Prat), Mallorca, Malaga en Tokio Airport. De trein- en metrostations die Google heeft vastgelegd in Europa zijn met name te vinden in Engeland en Italië. Een kaart met alle locaties die je kan bekijken kan je HIER vinden.

Virtueel ronddwalen door Eindhoven Airport kan via deze link. Op het vliegveld van Dubai kan je zelf rondlopen door een Airbus A380.

2 reacties

  1. Eindhoven lijkt me nogal zinloos. Eén hal met daarin een paar gates en wat winkeltjes, met een scheiding in het midden voor de paspoort- en bagagecontrole.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *