Verklapt Galaxy Note 9 het Galaxy S10 design?

Dit zijn ze dan!
Het zou niet voor het eerst zijn.

De release van de Samsung Galaxy Note 9 heeft past enkele maanden geleden plaatsgevonden, maar achter de schermen is Samsung al druk bezig met de Galaxy S-lijn. Nadat de Zuid-Koreanen dit jaar met de S9-serie het wat rustiger aan hebben gedaan dan in 2017, wordt er weer een grote sprong verwacht in 2019. Designwijs lijkt dat in ieder geval wel te lukken.

Hoe we dat weten? De nieuwe Pie-update! De Galaxy Note 9 heeft in de nieuwste versie van Android Pie een wel heel interessante afbeelding in het instellingenscherm. Wanneer je ervoor kiest om een donker thema via het instellingenmenu te selecteren, toont de smartphone je een plaatje van een wel heel interessant toestel.

Op de afbeelding is er namelijk een telefoon te zien met minimale randen. Nu kun je natuurlijk er niets in zien, maar dan ken je de heren bij Samsung nog niet. De Galaxy S7 bèta van Nougat verklapte namelijk het design van de S8. De Galaxy S8 verklapte op zijn beurt in de Oreo bèta de S9.

Dat de Galaxy Note 9 nu wellicht al een tipje van de sluier heeft laten zien van de te verschijnen Galaxy S10 is dus zo gek nog niet. Wij wachten met smart af op de volgende hints en aanwijzingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *