Verlies echt bloed als je in deze game wordt neergeknald

Blood-Sport
De prijs voor bizarste Kickstarter van vandaag gaat naar Blood Sport, een game waarbij er bloed van je afgenomen als je raak geschoten wordt.

Iedere keer als de controller trilt (wat vrijwel altijd gebeurt als je geraakt wordt in shooters), wordt de Blood Sport machine geactiveerd, waarna er automatisch bloed wordt afgenomen. Hoe langer je controller vibreert, hoe meer bloed je verliest.

Omdat het alleen de trillingen nodig heeft, is iedere shooter (of game) met een vibrerende controller geschikt voor deze opvallende Kickstarter.

Blood-Sport

Goed doel
Deze verontrustende uitvinding is niet bedoeld voor creepy gamers, maar om ziekenhuizen een handje te helpen. Het bloed dat je verliest tijdens het spelen wordt namelijk opgeslagen in een bloedzak, die vervolgens in ziekenhuizen gebruikt kan worden.

Als de Kickstarter voor Blood Sport haar streefbedrag van 250.000 dollar haalt, zal er een speciale machine worden gebouwd die daarna door Amerika reist. Door evenementen te organiseren kunnen gamers bloed doneren, terwijl ze een spelletje spelen.

[gv data=”ojnDWxf5DvU”][/gv]

Veiligheid
Voor de veiligheid moeten gamers eerst hun leeftijd, gewicht en medische aandoeningen aangeven voordat ze een naald in hun arm geschoven krijgen. De machine bepaalt met deze gegevens hoeveel bloed er maximaal afgenomen kan worden.

Update: Kickstarter heeft Blood Sport inmiddels van de website gehaald, omdat het te gruwelijk zou zijn en tegen de algemene voorwaarden van de crowdfundingwebsite ingaat. Iedereen die geld doneerde heeft zijn geld teruggekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *