Vernieuwde MijnKPN app geeft je meer controle over abonnement

MijnKPN app
De laatste update van de MijnKPN app voegt een aantal handige nieuwe functies toe.

De functionaliteit van de MijnKPN app is nu in lijn gebracht met de selfservice-strategie van KPN. Daarom biedt de vernieuwde app klanten meer selfservice-opties, zodat je zelf in controle bent. Een voorbeeld is dat klanten zelf de iTV-pincode kunnen wijzigen, waarmee ze films huren en sportwedstrijden kopen. Voorheen kon dit alleen op de computer, nu is dit ook mogelijk met de MijnKPN app. Een ander voorbeeld van meer controle is de mogelijkheid om e-mailinstellingen te wijzigen. Klanten kunnen nu nieuwe KPN e-mailaccounts aanmaken en verwijderen. Ook is het mogelijk geworden om via de app een nieuwe bankrekening door te geven.

Tot slot is de Android-app van MijnKPN makkelijker in gebruik geworden. iPhone-gebruikers konden al gemakkelijk en veilig inloggen met een vingerafdruk. Dit kan nu ook met de Android-app. De telefoon heeft dan uiteraard wél een vingerafdruksensor nodig.

Eén reactie

  1. Tja, toch loopt deze app in functionaliteit mijlenver achter op die van de concurrentie. Ik ben ooit om de kosten (triple play abbo) overgestapt van T-Mobile naar de KPN, maar de T-Mobile app gaf veel meer mogelijkheden en controle over je abonnement en je dataverbruik.

    Maar goed, tot op heden gebruik ik de app eigenlijk alleen maar om databundels bij te kopen – binnenkort kan ik de verschillende sim-only abonnementen weer eens tegen het licht houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *