Vernieuwde Surface Book 2 in Nederland: dure krachtpatser

Auteur: , 1 Reactie
Nieuwe Microsoft Surface Book 2 in Nederland

Veel spaarvarkentjes houd je na aanschaf niet over.

Microsoft kennen we vooral van haar Windows-software. De laatste jaren timmert het echter hard aan de weg om haar eigen high end-laptops tot een succes te maken. De nieuwste brute krachtpatser van het Amerikaanse miljardenbedrijf is de 15 inch-versie van de Surface Book 2.

Elke Surface Book 2 is uitgerust van een Intel Core i7-8650U processor, de snelste in de U-lijn van de Kaby Lake R-serie. De prestaties: een maximale turbofrequentie van 4,2GHz. Bij alle drie de uitvoeringen is er 16GB 1866Mhz lpddr3-geheugen en de GeForce GTX 1060 met 6GB gddr5-vram aanwezig.

Microsoft Surface Book 2 Nederland

Met een resolutie van 3240 bij 2160 pixels wordt alles haarscherp weergegeven. Het verschil tussen de uitvoeringen zit hem dan ook puur en alleen in de opslag. Het goedkoopste model van 2799 euro beschikt over een SSD-geheugen van 256GB. De uitvoering met 512GB moet men 3299 euro neerleggen en de meest luxe uitvoering van 1TB kost je maar liefst 3799 euro.

De Surface Book 2 is niet helemaal nieuw in de Benelux. Eind december vorig jaar verschenen de 13 inch versies, die ook wel een flinke duit kosten. Ben je echter op zoek naar een nog bruter zwaargewicht, dan passen de 15 inch-uitvoeringen beter bij je.1 reactie

Wat een prijzen! Daar heb je ook een MacBook voor. Specificaties van de nieuwe Surface Book 2 zijn wel een stuk beter.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).