Verrassing: Disney+ is nu al actief in Nederland

disney-plus-actief-nederland
Nog een verrassing: je krijgt ook een welkomstcadeautje.

Wie dacht dat streamingdienst Disney+ pas vanaf november actief zou worden komt (een beetje) bedrogen uit. Disney+ is namelijk nu al actief. Sterker nog, je krijgt ook een cadeau als je jezelf aanmeldt op de website. Je krijgt dan tot 12 november (de dag van officiële lancering) gratis toegang tot een beperkt aantal films en series die al eerder uitgebracht zijn.

Als je niets doet betaal je vanaf 12 november 7 euro per maand of 70 euro per jaar om van het hele aanbod te genieten. Uiteraard kun je vóór 12 november gratis weer opzeggen. Uiteraard probeerde ik direct een account te maken, maar de inlog-pagina is nog niet actief.

Wel is al duidelijk dat je op één account met 4 apparaten tegelijk streamen. Ook is het volgens de site mogelijk om alle films en series te downloaden. Je kunt jouw account tevens op 10 apparaten tegelijk activeren, zodat je letterlijk geen moment meer zonder Disney stream hoeft te zijn. Als we zien wat zij van plan zijn met onder meer Star Wars en de Marvel-superhelden van plan zijn is dat geen overbodige luxe.

Wil jij zien waar wij onze titelafbeelding vandaan hebben of je gelijk aanmelden voor 2 maanden Disneyplezier? Dan hoef je alleen de site maar te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *