Versier je muur met SprayPrinter

Met pizza in je hand even een kunstwerk maken!
Weer een gave Kickstarter.

SprayPrinter is een handheld printer die met een gewone spuitbus werkt. Je kiest op je telefoon het plaatje dat je wil spuiten via de app en daarna hoef je alleen nog maar de printer op de spuitbus te zetten en te drukken. De printer is slim genoeg om te weten waar het inkt moet loslaten.

[gv data=”D3bNJcoIcoU”][/gv]

De SprayPrinter communiceert draadloos met de telefoon via Bluetooth en een tracklampje. Het is relatief eenvoudig om de plaatjes te maken, je hoeft alleen maar te bewegen.

Met de printer kun je dus saaie muren opleuken of zelfs een oud busje weer helemaal nieuw maken met een gaaf design van verschillende puntjes. Eenmaal klaar kun je altijd nog voor kiezen om bij te werken zonder de printer. Misschien is dit apparaat ook iets voor de wereldberoemde Bansky?

Momenteel maakt de eerste versie alleen kleine afbeeldingen van 320 bij 320 pixels, maar dit jaar verschijnt er een verbeterde versie die full-HD afbeeldingen, 1920 bij 1080 pixels, ondersteunt. De verbeterde versie werkt natuurlijk beter en nauwkeuriger. De tweede versie is nu al beschikbaar op Kickstarter.

Helaas is de SprayPrinter versie 2 wat aan de prijzige kant. Een apparaatje kost 275 dollar op Kickstarter maar dan krijg je wel vijf flessen spuitverf, handschoenen en de app erbij.

En print je liever je kunstwerken op papier dan heb je deze printer nodig. Die gebruikt namelijk geen inkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *