Vertu komt met nieuwe smartphones van 3.900 euro

Vertu Chevron
Koopje!

Luxemerk Vertu heeft drie nieuwe smartphones gelanceerd. De telefoons mogen weg voor een prijs van maar liefst 3.900 euro. De telefoonfabrikant is de Rolls-Royce onder de smartphones. Het merk maakt namelijk enkel gebruik van luxere materialen zoals leder, hout en titanium. Uiteraard is de prijs hier ook naar.

De drie toestellen vallen onder de nieuwe Aster Chevron collectie. De smartphones zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw en zwart. Het uiterlijk van Vertu telefoons mag er misschien tiptop uitzien, maar de specificaties zijn alles behalve indrukwekkend.

De drie toestellen uit de Aster Chevron collectie hebben slechts 2GB aan RAM geheugen en draaien op het inmiddels verouderde Android Lollipop. Onder de kap een Snapdragon 801 processor en een batterij met een capaciteit van 2.275 mAh. De camera is een 13 megapixel variant. Standaard hebben de smartphones 64 GB aan opslag en het display heeft een grootte van 4.7-inch. Alle drie de telefoons kunnen vanaf heden bij Vertu worden besteld.

[lg_folder folder=”Vertu/Aster_Chevron/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *