Verwacht niet te veel van Apple Watch Series 8

Verwacht niet te veel van Apple Watch Series 8

Verwacht niet te veel van Apple Watch Series 8

Als je hoopt op een compleet nieuwe smartwatch moet ik je teleurstellen als het om de Apple Watch Series 8 gaat.

Ik kan me goed voorstellen dat als je op een nieuw techproduct wacht, je hoopt dat de nieuwe echt anders gaat zijn dan zijn voorganger. Je hebt immers niet voor niets gewacht toch? Als het om Apple gaat is het beter om de hoop te laten varen. Het Amerikaanse techbedrijf heeft er een handje vol van om jarenlang vast te houden aan een design.

We zagen het met de Mac, met de iPhone, de iPad en nu ook de Apple Watch. De smartwatch van het techbedrijf heeft nauwelijks een nieuw revolutionair design gekregen door de jaren heen. Dat zal met de aankomende Apple Watch Series 8 niet veel anders zijn. Dat verwacht Twitter-gebruiker ShrimpApplePro.

https://twitter.com/VNchocoTaco/status/1555558740900065282

Deze Twitter-gebruiker zegt informatie te hebben gekregen over de finale productiestadium van de Apple Watch Series 8. Het uiterlijk lijkt grotendeels overeen te komen met het huidige model. De Watch Series 7.

De nieuwe Watch Series 8 komt met een aluminum en stalen case. Er is keuze uit een exemplaar met een 41 mm of met een 45 mm grote case. Qua kleuren worden Midnight, Starlight, Product(RED) en Silver genoemd voor de aluminium uitvoering.

Je kunt met een gerust hart de informatie van ShrimpApplePro betrouwbaar noemen. Verleden jaar had de Twitter-gebruiker kloppende gelekte informatie over de Watch Series 7 te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *