Beste kijk op de nieuwe iPhone 8 tot nu toe [video]

Auteur: , 3 Reacties
iPhone 8 conceptvideo

Bekijk en oordeel zelf: is dit de juiste manier van innoveren?

Het is de algemene verwachting dat de iPhone 8 er spectaculair anders uit gaat zien dan haar voorganger. Vorige week zagen we al enkele afbeeldingen van Steve Hemmerstoffer, ook wel bekend als @OnLeaks op Twitter, die een iPhone 8 render toonde. Diezelfde Hemmerstoffer toont in onderstaande video de afmetingen van het toestel.

De resultaten zijn zoals verwacht: dunnere randen, een 5,8 inch-display en twee cameralenzen die deels uitsteken. Hoewel het 5,8 inch-scherm van de reguliere iPhone 8 zelfs groter is dan het 5,5 inch-scherm van iPhone 7 Plus, is het te verschijnen toestel van Apple toch kleiner dankzij het wegwerken van de grote randen.

De afmetingen van de toestellen onder elkaar:

• iPhone 8 – 143.5 x 71 x 7.5 mm (5.65 x 2.79 x 0.29 in)

• iPhone 7 – 138.3 x 67.1 x 7.1 mm (5.44 x 2.64 x 0.28 in)

• iPhone 7 Plus – 158.2 x 77.9 x 7.3 mm (6.23 x 3.07 x 0.29 in)

Case maker Olixar bevestigt deze afmetingen. Nadat de specs voor de iPhone 7, Galaxy Note 7 en Galaxy S8 gelekt waren door Olixar, is het hoogstwaarschijnlijk dat Olixar ook hier geen onzin verspreidt. Natuurlijk weten we het pas echt zeker over een aantal weken bij de release, maar onderstaande video houdt ons nog wel even zoet.3 reacties

Ziet er goed uit ! Nu maar hopen dat het de werkelijkheid is. Wel jammer van de camera bult …
Die camera’s op de achterkant zijn ronduit afschuwelijk. Hoe halen ze het in hun hoofd..
Mooi om te zien dat ze eindelijk met de trend meegaan en dunne bezels hebben. Benieuwd waar de scanner zit of dat ze de vingerscanner helemaal weglaten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).