Vet! Check hier de nieuwste info over GTA 6

Vet! Check hier de nieuwste info over GTA 6
Dé game waar fans over de hele wereld naar uit kijken.

Vergeet Red Dead Redemption 2, vergeet Apex Legends. Wat je wil is natuurlijk een nieuw deel Grand Theft Auto. Deel vijf kwam alweer in 2013 uit en gamers zijn broodnodig toe aan deeltje 6. Regelmatig verschijnen er geruchten over het nieuwe deel en ook nu is het weer zover.

Een aankondiging van Grand Theft Auto 6 blijft nog even uit, maar via een post op Pastebin heeft een gebruiker interessante info gedeeld. We nemen het uiteraard met een korreltje zout, maar speculeren op een nieuwe GTA is altijd de moeite waard. De post is overigens inmiddels verwijderd. Zou Rockstar Games onraad hebben geroken?

De originele post had interessante details over GTA 6 te melden. Ten eerste hoeven we deel zes niet op de huidige generatie consoles te verwachten. GTA 6 zal zo groot en machtig worden dat serieuze rekenkracht nodig is. Verder spreekt men over twee werelden (Vice City én Liberty City) waar het verhaal zich zal afspelen. Er zouden ook kleinere missies plaatsvinden in Blaine County (San Andreas).

Volgens het bericht begin je als draaideurcrimineel in Liberty City, om op gegeven moment uit te groeien tot een eindbaas van de onderwereld in Vice City. De verwachting is dat GTA 6 eind 2020 verschijnt, mogelijk als launch titel van de PlayStation 5 en de opvolger van de Xbox One. (via Newsweek)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *