Vet: een koffer met toegang tot 100 games

Auteur: , Geen reacties
Carry 42

En iedereen maar denken dat je zakelijk bezig bent.

Trek een pak aan, ga de straat op en neem dit koffertje in de hand. Men zal je aanzien voor iemand werkzaam in de financiële wereld, of een belangrijke functie bij één of ander bedrijf. Alleen jij weet dat je eigenlijk een draagbare computer op zak hebt. Een draagbare computer met 100 voorgeïnstalleerde games.

De Cary42, zoals de gamekoffer heet, is een arcade console van de Zweedse ontwerper Love Hultén. De koffer heeft een 12-inch LCD-scherm, stereo speakers, een 12v DC-ingang en 16 GB opslag. Via USB kun je een harde schijf koppelen om nog meer games te installeren, mochten de 100 voorgeïnstalleerde games niet voldoende zijn. Het apparaat heeft wat weg van de R-Kaid-R, een andere machine van Hultén.

De koffer is gemaakt van walnotenhout en beschikt over zwart/witte knoppen. Er worden slechts 50 exemplaren van de Cary42 gemaakt. Geïnteresseerden zullen diep in de buidel moeten tasten om de gamekoffer te kopen. Aan de bijzondere arcade console hangt een prijskaartje van maar liefst 2.599 euro.

Carry42Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).