Vet: racen in Mario Kart met karton (video)

Auteur: , Geen reacties
Racen in Mario Kart met karton

Innovatieve jongens bij Nintendo.

Nintendo heeft met de Switch weer een console op de markt gezet die aanslaat bij de doelgroep. De hybride console is een groot verkoopsucces en heeft in razend tempo de verkoopcijfers van de Wii U achter zich weten te laten. Er komt nog veel moois de kant op van alle Switch-gebruikers, zoals Pokémon en nieuwe Mario-games. Het al uitgekomen spel Mario Kart 8 Deluxe kun je ook van een upgrade voorzien.

De game heeft namelijk een update gekregen waardoor je nu ook aan de slag kunt gaan met Nintendo Labo in het spel. Labo is het kekke idee van Nintendo om met karton een heuse controller voor spellen in elkaar te zetten. In onderstaande trailer zien we hoe Labo in Mario Kart 8 Deluxe werkt.

Met de Labo Variety Kit had je al de mogelijkheid om een racestuur in elkaar te zetten, maar kon deze nog niet gebruikt worden in Mario Kart. Voor 68 euro kun je nu zelf ook een kartonnen racestuur gebruiken in het spel.

Let erop dat je nog altijd in het bezit dient te zijn van Joy-Con-controllers om Nintendo-games te kunnen spelen. Deze moeten in je kartonnen creatie gestopt zijn om te kunnen werken.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).