Video: Apple in voorbereiding op iPhone-event

Apple Park
Hier gaat het allemaal gebeuren.

Voor het eerst in jaren zal Apple afwijken als het gaat om de locatie van een iPhone-presentatie. Het nieuwe Apple Park in Cupertino zal het toneel zijn van de keynote van volgende week. Het event zal plaatsvinden in het Steve Jobs Theater. Een ruimte waar straks 1.000 ontwikkelaars en journalisten zich zullen gaan vergapen aan nieuwe Apple-producten.

Een drone vloog deze week over het Apple Park om de laatste werkzaamheden te registreren. Te zien is hoe bouwvakkers hard aan het werk zijn om de laatste loodjes te leggen. Dit jaar bestaat de iPhone 10 jaar en alle ogen zijn volgende week gericht op het Steve Jobs Theater. De afgelopen jaren wist Apple met de iPhone 6, 6s en 7 geen hele spannende aankondigen te doen. De verwachting is dat het techbedrijf met de nieuwe iPhone groots gaat uitpakken. Zal het net zo episch worden als 10 jaar geleden?

Het Apple-event start volgende week om 19:00 (Nederlandse tijd) in Cupertino. Check de drone-video hieronder om de laatste voorbereidingen te zien.

[gv data=”GSGPjE3fhKA”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *