Video: Battlefield 4 demo van 17 minuten

Battlefield 4
De nieuwe Battlefield 4 ligt eind dit jaar in de Nederlandse winkels. Om je alvast warm te maken voor de game heeft EA een videodemo naar buiten gebracht van 17 minuten.

Battlefield behoort tot de populairste first person shooters, nog voor het uitkwam waren er al 3 miljoen exemplaar in de voorverkoop verkocht, in een maand tijd waren er 8 miljoen exemplaren verkocht. De eerste beelden van de nieuwste episode zien er schitterend uit. DICE, de ontwikkelaar van Battlefield 4, heeft voornamelijk aandacht besteed aan de details van de karakters. Iets dat nadrukkelijk zichtbaar is in de demo die je hieronder kunt bekijken.

Battlefield 4 heeft naar alle waarschijnlijkheid in de singleplayer-modus ook levels bevatten die voelen als mulitplayer. De speler heeft de vrijheid om de levels te spelen zoals hij dat wilt. Je kunt de game dus op meerdere manieren spelen.

De exacte releasedatum is nog onbekend. Er wordt gesproken over de herfst. Dat zou dan samen vallen met de release van de nieuwe PlayStation 4 en de Xbox 720.

[gv data=”U8HVQXkeU8U”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *