Video: bekijk de nieuwe Assassin’s Creed Origins gameplay

Auteur: , Geen reacties
Assassin’s Creed Origins Gameplay

Aan de 18 minuten durende video valt genoeg op te merken.

Enkele maanden geleden kregen we voor het eerst te zien wat Assassin’s Creed Origins voor ons in petto heeft. Na een indrukwekkende presentatie tijdens de E3 afgelopen juni had IGN de primeur om nieuwe gameplay van de de game van Ubisoft te tonen.

In onderstaande video zien we een nieuwe missie, genaamd ‘What’s Yours is Mine’, gespeeld op de Xbox One X. Naast dat we een deel van de missie te zien krijgen, praat game director Ash Ismail ons in de clip bij over wat we kunnen verwachten van AC Origins. Zo laat Ismail weten dat de meeste missies iets langer duren dan ‘slechts’ 18 minuten.

Ook is er meer bewegingsvrijheid voor spelers. Stel, je komt tijdens het spelen van een missie iemand tegen die volgens een andere missie van kant moet worden gemaakt, dan is dit mogelijk zonder dat je huidige missie tot een abrupt einde komt.

Pijnlijk is echter de lip-sync in de vrijgegeven beelden. Deze lijkt verre van realistisch, en het lijkt ons onwaarschijnlijk dat hier nog veel verandering in komt. Assassin’s Creed Origins is vanaf 27 oktober verkrijgbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).