Video brengt nieuwe iPhones in beeld

Auteur: , 2 Reacties
Video brengt nieuwe iPhones in beeld

Vers van de pers!

Het is nog een geheim hoe de nieuwe iPhones eruit komen te zien. Lekmateriaal op het wereldwijde web geven een goede inkijk in wat we kunnen verwachten in september. Er is een nieuwe video naar buiten gekomen, waarin de nieuwe iPhones centraal staan.

Het gaat hier om content afkomstig van OnLeaks, die wel vaker met iPhone-lekken komen. Het lijkt om CAD-getekende mockups te gaan van de nieuwe iPhones. Deze dummy’s zijn niet compleet representatief voor het uiteindelijke product, maar geven wel een goed beeld van wat het uiteindelijk gaat worden. Bovendien zal Apple niet revolutionair ingrijpen in het ontwerp, verwacht vooral veel overeenkomsten met de huidige iPhone X.

De verwachting is dat Apple de 6.1-inch iPhone gewoon ‘iPhone’ gaat noemen en de andere modellen iPhone X en iPhone X Plus. Mogelijk gebruiken verkopers een jaartal erbij om het overzichtelijk te houden. Je kunt de twee korte video’s hieronder bekijken.


Videocredit: Tiger Mobiles2 reacties

Wat een hele grote verassing, het ziet er uit als een Iphone!
Hulde voor de ontwerper die dit fantastisch design heeft gecreƫerd!
Het is weer de moeite waard om volgende maand als een mak schaap in de rij te liggen, om dit toestel met baanbrekende technologie aan te schaffen, om vervolgens bij de “klapvee” club te horen.
Ik wacht op de volgende 4-4.5 inch iPhone… Maar die komt er natuurlijk nooit, dus laat maar, Apple.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).