Video: bruut rallygeweld in Project CARS 2

Project Cars 2 Rallycross
De nieuwe trailer belooft veel goeds.

Twee maanden geleden verblijdde Bandai Namco ons door Project CARS 2 aan te kondigen. Stiekem moesten ze ook wel tempo maken, aangezien enkele dagen daar voor een trailer was gelekt. Daarin zagen we naast al het toffe racegeweld dat we kennen van deel 1 ook rallytracks voorbij komen. In de vandaag verschenen trailer gaat Slightly Mad Studios dieper in op het nieuwe rallygedeelte.

In Project CARS 2 is er namelijk ruimte gemaakt voor Rallycross. Dit is een raceklasse die gezien kan worden als een combinatie tussen rally- en circuitracing. In de korte races vecht je het op compacte circuits uit tegen anderen op een ondergrond die grotendeels bestaat uit zand, modder en asfalt.

Hoewel behendigheid natuurlijk van groot belang is bij deze modus, moet je de Rallycross auto’s zeker niet onderschatten. Binnen 2 seconden tikken de beestjes namelijk al 100 kilometer per uur aan. Nog toffer is dat deze modus gelicenseerde Rallycross auto’s bevat. In de trailer zien we onder meer een Honda Civic Coupe, Ford Focus RS RX en een Volkswagen Polo XR in beeld verschijnen.

Project CARS 2 komt naar verluidt eind dit jaar uit op de pc, Playstation 4 en Xbox One. Tot die tijd zullen er vast nog meer trailers getoond worden, waarin we onder andere de verbeterde Ultimate Driver Journey aan bod zien komen. (mirror)

[gv data=”-KuENMxrpXk”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *