Video: de officiele trailer van Narcos seizoen 3

Auteur: , Geen reacties
Cali Cartel

Op de dag dat Pablo stierf, werd het Cali-kartel staatsvijand nummer 1.

Onlangs hadden we al de eerste beelden, nu is er zojuist een officiële trailer vrijgegeven. Dit seizoen gaat over de ‘Gentleman of Cali’; de grootste drugs kingpins waar weinig mensen van hadden gehoord. De DEA richt haar aandacht dan ook al snel op deze organisatie. Het Cali-kartel werd geleid door vier machtige ‘godfathers’ en de werkwijze van dit cartel was anders dan dat van Escobar.

Hieronder de trailer, het hele seizoen is vanaf 1 september beschikbaar op Netflix!

Meet the Kings:
– Gilberto Rodriguez Orejuela (Damian Alcazar)- leider van het Cali-kartel, “boss of bosses”
– Miguel Rodriguez Orejuela (Francisco Denis)- de mastermind achter de oprichting van het Cali-kartel en Gilberto’s broer
– Pacho Herrera (Alberto Ammann)- een van de belangrijkste ‘hitmen’, hij runt de Mexicaanse connecties en de internationale distributie
– Chepe Santacruz Londono (Pepe Rapazote)– leidt het kartel daar waar hun afname het grootst is: NYC.

Wanneer Gilberto aankondigt dat hij de business de rug toe wilt keren, schakelt Javier Pena (Pedro Pascal) de hulp in van de Amerikaanse en Colombiaanse politiemacht om hen ten gronde te brengen. Dit seizoen toont een complexe en meedogenloze wereld met nieuwe key-figuren in de lange geschiedenis van internationale drugssmokkel.

Meer Narcos? Check dit artikel over hoe Mexicaanse druglords o Instagram patsen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).