Video: details nieuwe Motorola vlaggenschip gelekt

Wil jij deze nieuwe smartphone?
Inclusief een naamsverandering.

Lenovo is al een paar jaar in het bezit van de Motorola-merknaam. Nadat het niet zo lang geleden de merknaam veranderde naar Moto en weer terugdraaide naar Motorola, lijkt het ook de Moto Z-naam voor haar vlaggenschepen te laten vallen en terug te keren naar Moto X, Moto X4 welteverstaan. Naast de nieuwe merknaam zijn er ook enkele specs en beelden gelekt over het nieuwe vlaggenschip.

Een lek vanuit China (via Reddit) toont een zeer korte video van Lenovo dat haar nieuwe Moto X presenteert. Uit de beelden valt te zien dat de smartphone het metalen design met een glimmende finish behoudt, wat we al kennen uit een eerdere ‘leak‘.

Naast het materiaal beschikt het toestel ook over een keurige IP68-certificering voor water- en stofbestendigheid. De Moto X4 komt met een 5,5 inch-display, Snapdragon 660-chipset, 4GB RAM en 64GB aan intern opslaggeheugen.

Waar het nieuwe vlaggenschip echt in uitblinkt is de batterij. Met een indrukwekkende 3800mAh aan accucapaciteit in combinatie met de zuinige Snapdragon-processor moet de Moto X4 over een flink uithoudingsvermogen beschikken, vergelijkbaar met de Moto Z Play.

Wanneer we het interessante toestel mogen verwachten is nog even afwachten, maar gezien de beelden zet Lenovo er aardig wat vaart achter.

[gv data=”9d4e-GlS6pU”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *