Video: deze film is geschoten met een Galaxy S7

S7 minimovie
…Waarbij moet worden aangetekend dat hij 1 minuut 59 duurt – maar man ziet het er gaaf uit.

De film is gemaakt door Ash Tailor en laat goed zien wat er met de camera van de S7 allemaal mogelijk is. Het materiaal is geschoten in Londen, na zonsondergang – geen probleem voor de S7, wisten we al.

De kwaliteit is trouwens niet helemaal aan de telefoon te wijten. Er zijn bij de productie wel apps van andere partijen gebruikt, onder meer om de belichting en witbalans aan te passen. Verder is er hardware gebruikt om de camera stabiel te houden. En er is ook nog eens post-productie gedaan op een computer. Oftewel: dit resultaat zou je eventueel met je nieuwe smartphone kunnen bereiken als je precies weet wat je doet en de juiste hulpmiddelen gebruikt, maar als je zomaar aan het filmen slaat komt het hier waarschijnlijk niet bij in de buurt.

In ander S7 nieuws: het toestel is dan misschien waterdicht, maar blijkt niet op te laden wanneer er vocht in de USB-poort wordt gedetecteerd. Dit betekent dat je S7 waarschijnlijk wel een tijdje moet drogen als hij onder water is geweest om weer opgeladen te kunnen worden, mogelijk zelfs meerdere uren. Dat staat te lezen op dit forum.

Bekijk de film hier:

[gv data=”TxY1I77RolQ”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *