Video: deze instructievideo mag je van Samsung niet zien

Auteur: , 4 Reacties
Uiteraard in een [voeg bekende koffieketen hierin]

Het lijkt af en toe wel een speeltuin in tech-land. Deze recente instructievideo voor Amerikaanse juryleden moet volgens Samsung verboden worden omdat er te veel Apple-producten in zitten.

In Amerika kan iedereen opgeroepen worden om in een jury plaats te nemen. Omdat je nooit van tevoren weet wat de rechtszaak is, moet het binnengestroomde populus dus uitgelegd worden wat het er gaande is met een instructievideo. Zo ook voor patentzaken, wat soms best ingewikkelde materie kan zijn, alleen laat dit filmpje volgens Samsung teveel Apple-producten zien, en daar zijn ze niet blij mee.

In het filmpje zijn onder andere een MacBook, een iPad en een iPhone 3G(S?) te zien terwijl de voiceover het heeft over innovatie en vernieuwing na ongeveer 2 minuut en 55 seconden. Verderop zien we iemand die uitgebreid aan het werk is op een MacBook Pro. Dit is iets wat het legertje advocaten van Samsung natuurlijk behoorlijk tegen de borst stuitte. Dat tevens dan weer wat Dell(?) monitoren en Brother printers te zien waren is minder beledigend schijnbaar.

De twee bedrijven zijn al niet bepaald vriendjes met elkaar. Eerder moest Samsung al een flinke bak geld aan Apple betalen, en het bedrijf uit Cupertino heeft ook al eens geprobeerd een verkoopstop af te dwingen van Samsung-telefoons.4 reacties

net hetzelfde in al die hollywood films…vroeger zag je in alle films een Dell van de D van Degelijk of HP met de H van Hemels maar de laatste jaren is het allemaal apple, met de A van achterhaald en absurd geprijsd!
Ik vind het wel logisch, er word de suggestie gedaan dat al die apple apparaten uniek en innoverend zijn terwijl het gewoon simpelweg kopieen zijn van andere producten. Apple heeft nog nooit een product zelf bedacht, het is altijd een idee van een ander geweest dat ze hebben aangepast en er een apple logotje op hebben geplakt.
@MrSkyline: idd bovendien staan Apple en Samsung nog wel eens samen voor het hekje dus zo gek is het niet dat Samsung een iets onpartijdiger filmpje wil.

Ik geef ze groot gelijk, ze hadden die apparaten gewoon onherkenbaar moeten maken.
Ik haat Apple

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).