Video: maak je eigen Street View en meer met de 360Fly

Auteur: , Geen reacties
Hey, ik zie een berg.

Met de opkomst van de GoPro en andere soortgelijke action cams hadden waaghalzen eindelijk een manier om hun gestunt vast te leggen voor het nageslacht. Er stoorde alleen 1 ding, het beperkte blikveld. Dat lost de bolvormige 360Fly nu eindelijk op.

Panoramafotografie bestaat al een tijdje, maar er waren altijd dure en zware apparaten voor nodig. Met de 360Fly kan je simpel een zelfde soort filmpje krijgen, en met de app voor zowel Android als iOS kan je live de beelden streamen naar je tablet of telefoon. Vervolgens kan je rondzoomen en rondkijken in de situatie en het opslaan zodat je achteraf het nog eens terug kunt kijken.

Het cameraatje is nog niet uit, vanaf deze zomer is hij beschikbaar, noch zijn er prijzen bekend. Maar wij zien grootse mogelijkheden voor het ding. Stel je voor dat je deze midden in een trouwerij zet, of in een aquarium mikt. In tegenstelling tot andere action cams heeft dit dingetje namelijk geen behuizing nodig om waterdicht te zijn.

Het enige nadeel wat wij zien (ha!) is dat je altijd de bijbehorende app nodig hebt om de filmpjes te kunnen bekijken. Dus je vakantiefilmpjes zien er tof uit op de tablet, maar als je het bij opoe in het bejaardentehuis op het tv’tje wil laten zien heb je een probleem. Overigens kan je wel een ‘bewerkt’ filmpje delen via social media. Toch zien wij hier wel potentieel in, en wachten wij in spanning af tot de prijzen en beschikbaarheid bekend is.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).