Video: drone bezorgt eten in Brits restaurant

Drone bezorgt eten
Je schrikt je wel rot als er zo’n quadrotor aan komt vliegen, met een rijstburger…

Om een nieuwe burger te promoten, waarbij het broodje gemaakt is van getoaste rijst (brrr), leek het YO! Sushi wel aardig om een RC Drone quadcopter te gebruiken. Bier kon je immers ook al bezorgen met een drone, dus waarom dit niet.

De drone is voorzien van 2 HD camera’s en wordt bedient met behulp van een iPad. Leuk als PR stunt, maar als je de video ziet dan lijkt het allemaal niet heel erg soepel te gaan. De gasten van het restaurant kijken in elk geval nogal angstig op het moment dat de ‘iTray’ quadcopter komt aanvliegen.

[gv data=”y9RKXO1rr7g”][/gv]

Domino’s lanceerde in het Verenigd Koninkrijk onlangs ook al de DomiCopter om pizza’s te bezorgen. Het lijkt erop dat voedsel en drinken bezorgen met drone’s nog eens heel groot gaat worden.

[gv data=”on4DRTUvst0″][/gv]

3 reacties

  1. Ha, ik wilde die video gisteren bijna tippen, tot ik ’t geklungel met die pad zag. Te lui om twee meter te lopen met die tray. Het was een leuke stunt geweest als een deel van het terras aan de overkant van de straat was, bijvoorbeeld.

  2. Ik heb een AR Drone en zo’n ding verplaatst een ongelooflijke hoeveelheid lucht. Het (onafgedekte) eten is koud voordat het bij de tafel is aangekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *