Video: een Boeing 787 Dreamliner voor jezelf

Video: een Boeing 787 Dreamliner voor jezelf
Vergeet privéjets. Dit moet je hebben.

Bij de meest luxe vorm van luchtvervoer denk je wellicht aan een privéjet. In de praktijk zijn deze vliegtuigen behoorlijk compact. Nee, voor échte luxe moet je bij Deer Jet zijn. Deze vliegmaatschappij biedt vluchten aan met een Boeing 787 Dreamliner. Voor minimaal één persoon.

Ja, het klinkt te bizar voor woorden. De 787 Dreamliner wordt wereldwijd door diverse vliegmaatschappijen ingezet om honderden mensen te vervoeren. Het vliegtuig is enorm. Denk al die stoelen weg en stel je voor dat je al die ruimte voor jezelf hebt. Bij Deer Jet is het namelijk mogelijk. Ze hebben een 787 Dreamliner compleet omgebouwd.

Het vliegtuig werd gepresenteerd tijdens de Dubai Air Show 2017. YouTuber Sam Chui mocht aan boord voor een vlucht in de 787. Als je de video hebt gezien wordt wel duidelijk. Deze 787 Dreamliner is als een woning in de lucht.

Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om vrienden of familie mee te nemen. Dear Jet heeft een gedeelte van de Business Class en Premium Economy in takt gelaten. Check de video van de YouTuber hieronder. (via Samchui)

[gv data=”r15_6z9xryo”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *