Video: eerste bewegende beelden van de ‘iPhone 8’

iPhone
Een dummy welteverstaan.

Op basis van geruchten worden geregeld dummy’s gemaakt. Ook bij de iPhone 8 is dit het geval. Via deze weg kun je alvast een beeld schetsen wat te verwachten. De mockup uit de video lijkt op een eerder model die hier al eens voorbijkwam.

De iPhone 8 krijgt vermoedelijk een glazen design, een verticale dubbele camera en het vlaggenschip van Apple zal een stevigere body krijgen. De nieuwe iPhone zal niet dikker worden dan de huidige toestellen. Men verwacht een dikte van 7,1 mm. Evendik als de iPhone 7.

Benjamin Geskin, de maker van de video, heeft er niet bijverteld waar de mockup vandaan komt. Met de iPhone 8 wijzigt Apple voor het eerst sinds jaren het ontwerp. Sinds de iPhone 6 heeft er qua design weinig spannende dingen plaatsgevonden. Daar komt straks met de nieuwe iPhone dus verandering in.

[gv data=”9U-h3kEU2h0″][/gv]

2 reacties

  1. Tot nu toe alleen nog maar iPhones gehad. Werkt perfect. Mijn vrouw heeft tegenwoordig een iPhone 6s maar gebruikt nog steeds enorm veel haar Note 2 (believe it or not)

    Nu verwacht ik echt iets van de iPhone 8. Ik vond de iPhone 4 nog altijd het mooiste model en het lijkt er op dat de 8 daar op gaat lijken. Niets mis mee. Maar op het werk zie ik steeds meer de Samsung Galaxy S8 en kwa design ben ik wel onder de indruk. vraag me af of Apple daar aan kan tippen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *