Video: Evert ten Napel verklapt langverwachte FIFA 19 feature

Auteur: , Geen reacties
FIFA 19: Evert ten Napel verklapt langverwachte feature

"Cruijff zou zeggen dat de verdediging zo lek als een mandje is."

De FIFA-serie van EA Sports staat al jaren bekend als een van de meest complete voetbalspellen op de markt. Niet zo gek ook, want EA koopt ontiegelijk veel exclusieve licentierechten op. Mede hierdoor delft PES, de enige serieuze concurrent van FIFA, al enkele jaren het onderspit in de verkoopcijfers. In tegenstelling tot FIFA beschikte PES wel over de exclusieve Champions League en Europa League licenties.

Beschikte inderdaad, want aan deze bijzonder mooie partnerschap is na een kleine 10 jaar een einde gekomen. De meest voor de hand liggende vraag was voor de meeste gamers dan ook: gaat EA overstag en legt het geld neer voor de licentierechten? Volgens Evert ten Napel wel.

In een uitzending van het FOX Sports-programma eDivisie is de inmiddels beroemde/beruchte FIFA-commentator te zien en spreekt hij zich uit over zijn werk voor het voetbalspel. In onderstaande video verklapt Evert (zonder dat hij het doorheeft waarschijnlijk) misschien wel de grootste nieuwe verandering van FIFA voor dit jaar.

De luchtigheid waarmee Evert het nieuws brengt zorgt alom voor hilariteit in de studio. Helaas lijkt presentator Jan Joost van Gangelen niet door te hebben dat ze zojuist een gloeiend hete primeur te pakken hebben. Wij zijn benieuwd naar de uiteindelijke uitwerking van het gelicenseerde miljardenbal in FIFA 19.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).