Video: First Class vliegen met JetBlue voelt zo

Video: First Class vliegen met JetBlue voelt zo
Een uitgebreide videoreview van Casey Neistat laat zien hoe het is om First Class te vliegen met vliegmaatschappij JetBlue.

Je betaalt meer dan 1.000 euro voor een vlucht in Business of First Class. Dan wil je natuurlijk wel weten of dit nu écht de moeite waard is. De ervaring scheelt per maatschappij. Gelukkig zijn er mensen die de boel voor ons testen en er een video van maken. Casey Neistat bijvoorbeeld. De videomaker vloog onlangs van San Francisco naar New York met JetBlue Mint in First Class.

De vlucht duurt zo’n zes uur. Conclusie? Het is de moeite volgens hem, maar verwacht niet top notch á la Emirates. Logisch, want dit is een binnenlandse vlucht in de Verenigde Staten. De luxe vluchten met Emirates zijn continentaal en bieden dus ook meer, zoals bijvoorbeeld een douche aan boord.

Het eten aan boord van de JetBlue-vucht is volgens de videomaker prima. De stoelen zijn oké, maar niet top notch. Bovendien valt de massage-functie een beetje tegen als we de New Yorker mogen geloven. Check de volledige review hieronder en oordeel zelf of het die dikke meerprijs waard is.

Meer First Class video’s? Check hier de review van Neistat met Emirates en daar zijn review met Lufthansa.

[gv data=”uHgY24xxcc8″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *