Video: Forza Horizon 4 trailer toont reeks nieuwe features

Forza
Met rasse schreden onderweg naar de release!

Forza Horizon 4 is dé racegame voor Xbox (en PC) en mag dit jaar dan natuurlijk ook niet worden overgeslagen. Microsoft zelf weet dit natuurlijk maar al te goed en is niet vies van wat inkijkjes van de nieuwe racegame. De ontwikkelaar heeft recent een video live gezet met daarin aandacht voor nieuwe features die in de racegame gestopt zijn.

Na het Australische avontuur in Forza Horizon 3 is Groot-Brittannië in Forza Horizon 4 het speelveld waarin je zal gaan scheuren. Een van de meest interessante features waar ook ontwikkelaar Playground Games iedereen mee wil enthousiasmeren is het dynamische weersysteem: van sneeuw tot vallende bladeren en van regen tot zonneschijn, elk seizoen is aanwezig.

De meest in het oog springende vernieuwingen zijn naast het weer ook de ‘Showcase Events’, waar je het opneemt tegen een hovercraft (ja, dat lees je goed), de lobby’s die ruimte hebben voor 72 mensen, een verbetering van de ‘Skill Trees’, en Edinburgh als bruisende centrum van het spel.

In onderstaande video zie je alle vernieuwingen op een rijtje. Forza Horizon 4 komt op 2 oktober uit voor de Xbox One en PC. Ben je een echte fan, dan kun je ook gaan voor de Ultimate Edition. Deze gepimpte variant geeft je 28 september al toegang tot het spel.

[gv data=”rfLpkoFVwaw”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *