Video: gezichtsherkenning op iOS 11 in actie

Video: zo werkt gezichtsherkenning op iOS 11
Zo vlak voor de onthulling komt er nog wat nieuws naar buiten..

Het zal een saaie keynote worden morgen, want bijna alle nieuwtjes over de nieuwe iPhone X en iOS 11 liggen al op straat. Ook dit weekend is er weer informatie naar buiten gekomen. Aan de hand van de Golden Master versie van iOS 11 komen gloednieuwe features aan het licht. Het was niet de bedoeling dat de Golden Master al op straat kwam te lichten, maar deze versie van iOS 11 lekte vroegtijdig uit.

Ontwikkelaars die de Golden Master hebben geïnstalleerd delen via sociale media allerlei nieuwtjes. Bijvoorbeeld hoe gezichtsherkenning in iOS 11 gaat werken. Het doet me denken aan TouchID. De stappen zijn hetzelfde en gezichtsherkenning zal eenvoudig in te stellen zijn. In plaats van je vinger, zal nu je gezicht dienen als herkenningspunt.

Een Braziliaanse iOS-ontwikkelaar deelde onderstaande video en screenshot. iOS 11 zal morgenavond (Nederlandse tijd) worden uitgebracht. Apple brengt de nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem uit na afloop van de keynote. Verwacht onder andere drie nieuwe iPhones, Apple Watch Series 3 en een nieuwe Apple TV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *