Video: gigantische PlayStation 4 controller aan het werk

Dualshock controller
Handig voor alle reuzen onder ons.

Naast de reguliere DualShock 4-controllers heeft Sony ook voor de echte e-sporter een professionele controllerset in de aanbieding. Verder heeft het bedrijf echter weinig veranderingen doorgevoerd bij haar gamepad voor de PS4. Voor de Japanse promo van Parappa the Rapper Remastered maakte het bedrijf echter een uitzondering.

In onderstaande video is de enorme PlayStation 4-controller aan het werk te zien. Hoewel de controller daadwerkelijk bruikbaar is tijdens het spelen van Parappa, meldt het Japanse Gigazine dat niet alle knoppen werken. Alleen het D-pad, de vierkant-, driehoek-, cirkel-, kruis-knop en schouderknoppen L1 en R1 zijn te gebruiken.

Daarnaast maakt de gigantische DualShock 4 het spelen van Parappa er zeker niet makkelijker op. De oversized knoppen indrukken op de beat blijkt namelijk een stuk moeilijk dan bij de reguliere PS4-controller.

Hoewel het zeker niet de eerste keer is dat we een gigantische versie van een gamecontroller zien, blijft het grappig om deze apparaten aan het werk te zien. We verwachten echter niet dat deze reuzecontroller van Sony een groot succes zou worden op de markt.

[gv data=”KNGRDvsLAWk”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *