Video: Halo Wars 2 trailer maakt hype compleet

Halo Wars 2 trailer
De oorspronkelijke game krijgt na jaren van wachten eindelijk een vervolg.

We gaan terug naar 2009, toen de eerste Halo Wars-game werd gelanceerd op de Xbox 360. Het spel bleek een groot succes en was in het releasejaar de best verkopende strategie-game op de console. Met Halo Wars 2 wil ontwikkelaar 343 Industries dit succes dunnetjes overdoen.

De Halo Wars 2 launch trailer is vrij intens te noemen en zet een prima standaard neer voor het te spelen verhaal in de officiële game. Ook introduceert het enkele personages voor de hoofdlijn, inclusief de nu al angstaanjagende Atriox.

Marketinghoofd van Xbox Aaron Greenberg meldde op zijn Twitter-pagina dat Halo-fans nog veel meer nieuws te wachten staat in de aankomende weken. Dat we nog meer beeldmateriaal zien van Halo Wars 2 voor de release is dan ook niet onwaarschijnlijk. Halo Wars 2 is een Xbox Play Anywhere-game. Wanneer je de game digitaal koopt, kun je deze zowel op je PC als op je Xbox One spelen.

Ook je vorderingen in het spel worden automatisch meegenomen. Vanaf 21 februari is de standaard versie te spelen. Voor een kleine extra bijdrage bezit je echter de Ultimate Edition en kun je vanaf 17 februari aan de slag als Spartan.

[gv data=”6RHzU9r0t2c”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *